Menü
A saját jakuzzi mindig nagyszerű ajándék
2022.06.13.

Ellazulni a kellemes vízben télen-nyáron mennyei. Nyáron talán kicsit egyszerűbbnek tűnik megszervezni, hogy nap nap után a saját, külön bejáratú kerti medencében élvezhessük a simogató víz áldásos hatásait. És ha mindezt egy jakuzziban lehet megtenni, még pompásabb. És ha van otthon egy saját jakuzzid, akkor még télen sem kell lemondanod arról, hogy a kellemesen meleg vízben ellazulj és élvezd, ahogy a pezsgő buborékok között a feszültség tovatűnik.

Éppen ezért olyan jó ötlet egy jakuzzit ajándékozni karácsonyra annak, aki fontos neked.

Nagy társasággal, vagy csak kettesben a pároddal

A Medence Óriás medencéi között a családi, gyerek- és luxusmedencék mellett találhatsz még jakuzzit karácsonyra ajándékba vagy akár más alkalomra. Amellett, hogy remekül össze tudja hozni a családot és a baráti társaságot, hogy egy kicsit több időt tölts el velük, nagyon jelentős egészségre gyakorolt hatásokkal is bír ám. Az otthoni wellness közben ellazulhattok, mindenféle érdekes témáról lesz időtök beszélgetni, és még a gyerekek is hajlandóak lehetnek letenni a kütyüiket és az ősökkel vagy a barátaikkal kicsit kizökkenni a mindennapokból a gyöngyöző habokban.

A jakuzzizás, vagy más szóval pezsgőfürdőzés tehát igazi társasági élmény is. Persze kettesben a pároddal is nagyon meghitt pillanatokat élhettek át ott.

A pezsgő buborékkal teli fürdőzés pozitív fizikai és pszichikai hatásai

Tudtad, hogy a jakuzziban töltött idő alatt a tested fantasztikus átalakuláson megy át? Csupán húsz perc kell ahhoz, hogy a pezsgő meleg buborékok között kellemesen ellazulj, felmelegedj és az ereid máris elkezdenek kitágulni. A vérkeringéseddel nagyon jót teszel, csökken a vérnyomásod, és még az alvásproblémáid is megoldódhatnak egy-egy finom jakuzzis csobbanást követően. És ha a nap végén teszed mindezt, már csak igazán a fúvókákból érkező, lágy masszírozó buborékokra kell figyelned.

Csökken a stressz, kisimulnak a vonások, kicsit lelassulsz. A rohanó mindennapok sodró lendülete egy kicsit megtörik, megállsz és csak magadra figyelsz. Mindez energiával tölt fel, és másnap majd új erővel vetheted bele magad a küzdelmekbe. A narancsbőr ellen is bevetheted, de még a fejfájás és az anyagcserezavarok kezelésére is szokták ajánlani.

Spa hangulat az otthonodban

Azért is nagyon jó ötlet jakuzzit ajándékozni karácsonyra, mert ma már kaphatók olyan többszemélyes felfújható mobil jakuzzik is, amelyek ára a merev falú beépített változatokhoz képest sokkal barátibb. Ezeket a modelleket akár még a teraszon vagy máshol kültéren is egyszerűen felállíthatod. Bármikor bevetheted tehát egy-egy házibuli esetén. Ezzel pedig garantáltan egyedivé tehetsz bármilyen partit. Ha van saját jakuzzid, akkor még talán nyaralni sem akarsz majd elutazni, hiszen te is élvezheted a saját otthonodban azt, amit a luxusvillák tulajdonosai vagy a fancy wellness szállodák vendégei: az édes jakuzzi buborékokat.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár