Menü
Bringatartó 4 kerékpárhoz? Van ilyen!
2022.01.12.

Nincs is jobb, mint egy tavaszi kerékpártúra a természetben a családdal vagy a barátokkal! Sokszor azonban a legtitokzatosabb helyszínek és útvonalak esnek a legtávolabb tőlünk. Ilyenkor nem mehetünk bringával, kénytelenek leszünk autóval szállítani azokat.

Ilyenkor jön is a kérdés; hogyan tároljam a bicajokat szakszerűen? Hogyan fér el akár egyszerre 4 bicikli is az autón? A következő pár sorban most fényt derítünk erre a rejtélyre.

A bicaj tárolása

Egy rögzíthető kerékpártartó kiválasztása során számos szempont szerint kell mérlegelnünk. Ez azért is fontos, mert ilyenkor egy hosszú távú befektetésről beszélünk. Manapság többféle típus között válogathatsz. Kapható a tetőre, vonóhorogra és a csomagtérajtóra szerelhető darab is.

De hogyan is tudnál dönteni ennyi lehetőség láttán? Nos, néhány ténymegállapítás segíthet neked. Összeszedtük azokat a kérdéseket, amelyeket érdemes feltenned magadnak vásárlás előtt.

Első kérdés: Milyen gyakran fogom használni a tárolót (évente, havonta, esetleg hetente)? A gyakoribb használat esetén a könnyen felhelyezhető darabok nyernek. Második kérdés: Mekkora távolságokat szeretnék megtenni? Harmadik kérdés: Hány darab kerékpárt szeretnék szállítani?

Bicajos kiegészítők, amelyekre szükség lehet

A bringásoknak nem minden egyszerű, legalábbis akkor nem, ha nem a minőségi kiegészítőket, alkatrészeket vásárolják meg. Ott van például a szállítás, amely olyan kellékeket igényel, amelyek egy-egy hosszabb úton is megállják a helyüket. De gyakorlatilag a bringának minden téren felszereltnek kell lennie.A csengő, az utánfutó, a gyerekülés, a görgők, a sárvédő, a kitámasztás és a kormányzás eszközeinek megléte nélkül nem is igazán érdemes útnak indulni. A pumpa, a lakat és sebességmérő, valamint a kerékpártároló szintén nem nevezhető másodhegedűsnek az utakon.

Tedd te is stabillá a szállítást a MaxBike minőségi kerékpártárolóival és meglátod, hogy a “csomagod” is célba ér majd! SZÉP kártyával fizetnél? Most megteheted!

Bringatartó egyenesen 4 kerékpárhoz

Mi a különbség az egyes szállítóeszközök között, és melyiket érdemes választani, ha 3-nál több bicajt szeretnénk tárolni? Járjunk utána együtt!

A hátsó ajtóra rögzíthető darabokat viszonylag olcsón beszerezhetjük, s költségmentesen többféle kocsira felhelyezhetőek. Ez tökéletes választás lesz, ha 3 bicajjal indulsz útnak.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó nagyon könnyen kezelhető, pillanatok alatt felrakhatjuk, ráadásul a legtöbb darab össze is csukható. Ezen már 4 bicikli is elfér és dönthető is. Nem is beszélve arról, hogy ez a változat nem növeli a légellenállást sem.

A tetőre helyezhető kiegészítők rögzítése szintén nem igényel sok időt. Autófüggetlenek és olcsók is.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár