Menü
Ellenzéki összefogás - bemutatkoztak a jelöltek
2019.06.28.
A baloldali ellenzéki összefogás közös képviselőjelölteket állít mind a tizennégy választókerületben Székesfehérváron az önkormányzati választásra. A jelölteket folyamatosan mutatják be.

A kettes számú választókerület képviselőjelöltje Márton Roland. Az MSZP városi elnöke, az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje több problémára keresi a megoldást: „A Fűtőerőmű Kft. helyére egy olyan egészségügyi diagnosztikai központot építünk majd, ami a kerületben élőknek egy perces sétára van. Ebben térítésmentesen háziorvosi, szakorvosi beutaló alapján egy héten belül időpontot kapnak CT-re, MR-re, ultrahangos diagnosztikára a fehérváriak. Öt éven belül vállaljuk, hogy ugyanott egy meddőségi központot is kialakítunk."

A négyes választókerületben Barlabás András képviseli az ellenzéki együttműködést: "Azért szeretnék küzdeni, hogy megszűnjön az a korábbi gyakorlat, miszerint a történelmi városrész felvirágoztatása érdekében feláldozták a peremkerületeket, például a 4. számú választókerület!"

A tizennégyes választókerületben Tóth Nóra Tímea indul: "Évek óta tarthatatlan a helyzet és a városvezetés teljes mértékben figyelmen kívül hagyja az itteni postának az újranyitását!"

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár