Menü
Érdekel a lábápolás? Építsd fel saját szalonodat!
2022.07.14.

A harmadik évezred hajnalán már teljesen elfogadottá vált, hogy nemcsak a fiatalok tanulhatnak szakmát, hanem akár a már klasszikus értelemben nem iskoláskorúak is simán visszaülhetnek akár a tantermi, akár a virtuális iskolapadba.Ha még csak most lépsz ki az iskola kapuján, vagy éppen már több éven át tartó munkaviszonyod van, ugyanúgy szól neked a következő cikkünk. Ha biztos megélhetésre vágysz, ami ráadásul változatos is, és naponta akár több sikerélményt is bezsebelhetsz, akkor a Tanfolyam.hu lábápoló tanfolyama csak téged vár!

Mit csinál egy lábápoló?

A közhiedelemmel ellentétben a pedikűrös nemcsak a körmök szépségéről gondoskodik, hanem azok egészségéről is, sőt, tulajdonképpen a lábfej teljes egészéről is! Így aztán akár a megkeményedett sarkat, akár beteg körmöt, akár megfáradt lábfejet látsz, gondolj arra, hogy az mind a pedikűrösök fennhatósága alá tartoznak, hiszen a lábápoló szakma nagyon sokrétű.

Ide tartoznak a kézi és a kombinált lábápolási módok, az alapvető díszítési technikák, a paraffinos és SPA kezelések, a hennadíszítés és a japán manikűr. Természetesen minden eszköz használatát és élezését is elsajátítják a tanulók a tantermi oktatás keretein belül.

Ha hajt a vágy, hogy lábakkal dolgozz, akkor söpörj félre minden akadályt az utadból, és kezdd meg a pedikűrös képzést mihamarabb!

Valóban meg tudok ebből élni?

Persze a mai világban nem lehet elmenni szó nélkül a bérezés mellett sem, hiszen sokan annak reményében váltanak, és választják ezt a szakmát, hogy többet keressenek, mint a jelenlegi állásukban. Ezért aztán feltétlenül fontosnak találjuk kihangsúlyozni, hogy egy jó szakember, aki precíz és alapos munkát végez, nemhogy munka nélkül nem marad, hanem akár saját szalont is nyithat.

Ám ha távol áll tőled a vállalkozói világ, akkor sincs minden veszve, szinte minden szalonban lehet széket bérelni, ami persze jóval kisebb anyagi terhet és felelősséget ró rád. Sőt, ha nagyon merész vagy, akkor akár külföldön is szerencsét próbálhatsz, hiszen minden hotel wellnessrészlegén dolgoznak pedikűrösök, miért ne lehetnél te az egyikőjük?

Merj önmagad lenni!

A szépségipari szakmák közül talán az egyik “legmostohább” szakma a pedikűrös szakma, pedig igazán semmi baj sincs vele, sőt, éppen ellenkezőleg. Egy jó pedikűrös olyan élményt tud nyújtani az ügyfeleinek, amire csak kevés más szépségipari szakma képes.

Gondold csak el, hogy hányan fordulnak fájdalmas lábfejekkel, körömmel, sarokkal a pedikűröshöz, aki kiváló szaktudásának hála egészségügyi dolgozókat megszégyenítő módon hoz helyre problémás lábakat, visszaadva ezzel az egészséges, fájdalommentes járás örömét.

Ha buzog benned a vágy, hogy a lábak egészségéről és szépségéről gondoskodj, akkor egy percig se várj tovább, jelentkezz a Tanfolyam.hu pedikűrös tanfolyamára!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár