Menü
Horgász táskák, amelyeknél a minőség esztétikus designnal társul
2022.11.24.

Miért szeretjük horgász táska keresésnél azt, ha a választott modell esztétikus terepmintával van ellátva? Lehet-e akár az egyébként már jól megszokott terepmintás kivitelt is újfajta megközelítéssel szemléltetni?

Olyan kérdések ezek, amelyekre szerencsére megvannak a válaszok is. A cikkben meg is mutatjuk azt, hogy horgász táska keresésnél mennyire hasznos lehet a funkcionalitás mellett a szépségre is gondolni.

Mennyit számíthat a design, horgász táskák után keresve?

Az erre vonatkozó vélemények és visszajelzések alapján igencsak sokat. Hiszen alapvető emberi dolog, hogy szíves örömest gyönyörködünk a horgászfelszereléseinkben. Mindegy, hogy éppenséggel táskákról vagy egyéb kiegészítőkről van szó.

Ahogy például a TackleBait.hu horgász webáruház téli ruha kollekciójában elérhető daraboknál, úgy a kisebb-nagyobb kiegészítőknél, például a Delphin C2G horgász táskák és botzsákok esetében is egyértelmű hozzáadott értékkel bír a szemre is tetszetős design.

Pláne, hogyha az impozáns küllem kifogástalan minőséggel és tartós jelleggel társul. Ha a választott táska anyagában és illesztéseiben is kifogástalan színvonalat képvisel. Ez mindenképp vonzó lehet egy horgász szemével nézve.

Különleges horgász táskák egyedi "terepmintázattal”

Akinek volt már szerencséje a Delphin által gyártott és forgalmazott horgász táskákhoz, az tökéletesen tisztában lehet az általuk képviselt kifogástalan színvonallal. Mindez hatványozottan elmondható a C2G névre keresztelt termékcsalád esetében.

Amelynél egyébként maga a név a Carpath to Green szófordulat rövidítésének felel meg. Ami ugyebár nem mást hivatott kifejezni, mint a Carpath gondolatának átmenetét a zöldre. Az igazi hozzáadott érték persze az, hogy ezek a táskák nem akármilyen formavilággal lettek ellátva.

A terepmintás kivitel egyébként is jól mutat gyakorlatilag bármilyen horgászattal kapcsolatos ruhán vagy táskán. A Delphin tervezőinek pedig ezt sikerült egy még magasabb szintre emelni. Újfajta mintázatokat megálmodva, amelyek az újdonság erejével biztosítanak csodásan izgalmas látványt.

A látványon túl a következők lehetnek fontosak horgász táskát keresve

Természetesen az esztétikum akkor az igazi, ha kifogástalan funkcionalitással sikerül megtámogatni. Vagyis az ember azt akarja, hogy a választott horgász táskába könnyen tudjon pakolni, és mindennek sikerüljön kényelmesen helyet találni.

Mindegy, hogy a választott horgász módszer a feeder, a bojlis vagy éppen a pergető horgászat. A táskában el kell férnie mindannak, amire a peca keretei között jó eséllyel szükség lehet.

Ezzel együtt persze nem hátrány az sem, ha a választott táskát még cipelni is egyszerű. Például stabil vállpántnak köszönhetően, amivel akár a nagyobb távolságok elérése sem okozhat különösebb gondot.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár