Menü
Kamerákkal a fokozott biztonságért
2023.09.19.

Érezted már úgy, hogy néha jó lenne, ha ott is lenne szemed, ahol nem tudsz jelen lenni? A biztonsági kamerákkal ez könnyedén megvalósítható! Ráadásul ma már olyan sokféle kivitelben léteznek, hogy minden helyzethez megtaláljuk az ideális változatot.

Ebben a cikkben megnézzük, milyen típusok közül válogathatunk. Tarts velünk!

Minőségi megoldások a hatékony biztonság kialakításáért!

A Metroman.hu biztonsági megfigyelőkamerái között sokféle lehetőség kínálkozik, ha abban gondolkodunk, hogy kamerát szeretnénk. A vezeték nélküli WiFi-s, mobiltelefonos applikációval működő és forgatható kamera például nemcsak a kívülről érkező fenyegetéssel szemben kínál remek választást, de használhatjuk például arra is, hogy ránézzünk a gyerekszobára, hogy minden rendben van-e kicsikkel, amikor főzünk. Ennek sokféle modellje elérhető a kínálatban, így bőven van miből válogatnunk, és az alkalmazásukkal vigyázhatunk a környezetünkben élőkre is.

Ennek a megoldásnak funkció szempontjából az egyik variánsa a lámpaizzóba rejtett kamera. Ennek az az előnye, hogy gyakorlatilag láthatatlan megfigyelésre ad lehetőséget. Olyan szempontból is előnyös, hogy nem történhet semmi baleset a készülékkel, ami például a gyerekszobában történő elhelyezés esetén hasznos tulajdonság lehet.

Természetesen a hagyományos, kültéren elhelyezhető kamerákat is megtalálhatjuk a kínálatban, amelyekkel komplett kamerarendszer kialakítására is módunk nyílik. Ehhez minden szükséges kiegészítőt beszerezhetünk a webáruházban.

Álkamerák – ha olcsó, mégis igazinak látszó modellt szeretnénk

Előfordulhat, hogy nem akarunk vagy nem tudunk komplett rendszert kiépíteni, sőt, a komolyabb kamerák beszerzése is aktuálisan túl nagy beruházásnak bizonyulna. Ilyenkor sem kell kétségbeesnünk, hiszen az eredetivel meghökkentően megegyező megjelenésű álkamerákat is beszerezhetünk.

Ezek ugyan nem készítenek videót, és nem rögzítenek képet, de arra megfelelnek, hogy távol tartsák az illetéktelen behatolókat az ingatlantól, hiszen ők nem fogják tudni, hogy nem igazi a kamera. 

Akár kettős funkciót is szánhatunk ezekenek, hiszen választhatunk olyan modellt is, amely világításként működik, miközben külsőre egy kamerának tűnik.

Sportkamerák – örökítsük meg az élményt!

Habár elsődlegesen nem a védelem a szerepük, mégsem érdemes kihagyni a bemutatásból azokat a kamerákat, amelyeket sportoláshoz terveztek. Használhatjuk ezeket kiránduláshoz, biciklizéshez, a vízálló modelleket akár vízi sportokhoz is. Az ultramini digitális SD videokamera például könnyedén magunkkal vihető bárhová, így megörökíthetjük, és vissza is nézhetjük az élményeinket.

Extra lehetőség vadleshez

Ha már a sport szóba került, utolsóként érdemes megemlíteni a rejtett, mobil, mozgásérzékelős vadkamerákat is, amelyek vadászatok előtt telepítve hasznos információkat tudnak nyújtani a vadak mozgásáról is. Neked melyik változatra lenne szükséged?

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár