Menü
Közös ellenzéki jelöltek a választókerületekben
2019.06.24.
Bemutatta a fehérvári ellenzéki platform a négyes számú egyéni választókerületben induló képviselő-jelöltjét, Barlabás Andrást. A jelöltbemutatás hétfőn folytatódott a 14-es számú választókörzetben, ahol Tóth Nóra Tímea indul.
A fehérvári ellenzéki pártok, kiegészülve szakmai, és civil szervezetekkel, és közismert függetlenekkel közös képviselőjelölteket indítanak Székesfehérvár választókerületeiben. A négyes választókerületben Barlabás Andrást képviseli az ellenzéki együttműködést. A jelölt hangsúlyozta: „azért szeretnék küzdeni, hogy a korábbi gyakorlat, mi szerint a történelmi városrész felvirágoztatása érdekében feláldozták a peremkerületeket, és azokat a városrészeket, amelyek a peremen vannak, például a 4. számú választókerület, és pont ez az adósság, ami a mindenkori városvezetés részéről, ami fenn áll mi felénk, akik itt lakunk, szeretném behajtani"

Márton Roland az összefogás polgármester-jelöltje azt mondta , jelöltjük a közös célkitűzésekben, így a közlekedésben, az egészségügyben és az oktatásban is kiválóan fogja képviselni a választókerületben élők érdekeit.

A tizennégyes választókerületben Tóth Nóra Tímea indul az ellenzék képviselőjelöltjeként, aki elmondta: „Felháborító, hogy évek óta tarthatatlan a helyzet, és a városvezetés teljes mértékben figyelmen kívül hagyja, illetve az itteni postának az újranyitása, hiszen szokták mondani, hogy mindenkinek arra van pénze, és ideje, amire akarja, és úgy látszik a jelenlegi városvezetésnek arra nincs pénze vagy kedve, hogy ezt a postát újra nyissa, pedig lehetősége, egészen biztos vagyok benne, hogy lenne rá"

A sajtótájékoztatón a Jobbik városi elnöke, Fazakas Attila az összefogás kapcsán kiemelte, hogy ez országosan is egyedülálló, és a többpárti együttműködés eredményeként minden választókörzetben közös jelöltet indítanak. A 14 kerület 14 különböző problémával rendelkezik, de vannak közös pontok, amik a város egészét érintik.
FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár