Menü
Márton Roland indul az ellenzék jelöltjeként a kettes választókerületben
2019.06.22.
Az ellenzéki összefogás közös képviselőjelölteket állít a 14 választókerületben. Márton Roland a kettes számú választókerületben indul az őszi önkormányzati választásokon.
A több párti együttműködésnek köszönhetően az Mszp, a DK, a Jobbik, a Momentum, a Párbeszéd, az LMP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös képviselőjelölteket állít Székesfehérváron az önkormányzati választásokon. Ráczné Földi Judit önkormányzati képviselője elmondta: „Most már hétpárti együttműködés van itt a városban. 2018. április 8-án láttuk, hogy mi a választói akarat, és mi ezt megteremtettük Székesfehérváron. Tudjuk azt, hogy a választóknak az lenne a legjobb, ha mi tényleg egységesen képviselnénk az ő érdekeit pártállástól és hovatartozástól függetlenül.” A kettes számú választókerület képviselőjelöltje Márton Roland. Az MSZP városi elnöke, az ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje, több problémára keresi a megoldást a területen. Márton Roland kiemelte: „A Fűtőerőmű Kft. helyére egy olyan egészségügyi diagnosztikai központot építünk, ami a kerületben élőknek egy perces sétára van, és ebben térítésmentesen háziorvosi, szakorvosi beutaló alapján egy héten belül időpontot kapnak CT-re MR-re, ultrahangos diagnosztikára, de célunk az egynapos sebészet kialakítása, és öt éven belül vállaljuk, hogy ugyanott egy meddőségi központot is kialakítunk.”

A képviselőjelölt elmondta, a kerékpárosokat segítve a panelházak mellett zárható, fedett, mágneskártyával nyitható kerékpárgarázsokat építenének. Márton Roland szeretné megoldani a közlekedés problémáit is, a Kígyó, a Mancz és a Semmelweis utcák sávszűkítéseit megszüntetve.
FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár