Menü
Mi az éttermi céges rendezvények sikerének titka?
2022.05.18.

Évzáró karácsonyi party, fontos ügyféltalálkozó, vagy egy jelentős mérföldkő előtt áll a cég? Nem tudjátok, hol lehetne megünnepelni kötetlen, mégis elegáns keretek között az eseményt úgy, hogy közben legyen lehetőség a kikapcsolódásra is? Segítünk!

Céges rendezvény külső helyszínen

Egy külső helyszínen lévő céges rendezvény szervezése nem kis feladat, és jellemzően egy teljes csapat dolgozik rajta. A nehézség a tökéletes helyszín megtalálása mellett abból is adódik, hogy minden folyamat átmenjen az összes vezetői jóváhagyáson.

Ha egy helyszín kinézete kifogásolható, nem elég változatos az étlapja, vagy bonyolult az adminisztráció, egyből kiesik a potenciális jelöltek közül. Nem is beszélve a nyakatekert szerződésekről, amelyek átnézéséhez még jogi segítségre is szükség lehet.

Éppen ezért fontos, hogy ezek a szempontok egyszerre érvényesüljenek, és boldoggá tegyék a szervezőket, a jóváhagyást adó felsővezetőket, és természetesen a kollégákat.

Vedd igénybe az Ordit.hu nagyszerű dineout szolgáltatását, és bízd rájuk céges rendezvényed helyszínének keresését és adminisztrációját!


Finom falatok és nagyszerű beszélgetések

Fontos, hogy bármelyik étterembe, rendezvényhelyszínre is készülj az eseménnyel, alaposan tájékozódj a catering megoldásokról. Egy ilyen rendezvény középpontjában ugyanis jellemzően a finom falatok feletti társalgás, kikapcsolódás áll. Rengeteget nyújthat a dolgozóknak az, ha a cég a megbecsülés jeléül egy elegáns étteremben látja őket vendégül, ahol beszélgethetnek és lazíthatnak.

Éppen ezért fontos, hogy akár kis létszámról, akár több száz fős partyról van szó, mindenki megtalálhassa a számára ideális ételpreferenciákat. Legyen szó akár finger foodról, svédasztalos étkezésről vagy szűkített menüről, elengedhetetlen a változatosság.

A glutén- és laktózmentes étkezést, valamint a vegetáriánus és vegán életmódot követőkről is gondoskodni kell, de a változatosság a világ konyháinak variációjában is meg kell, hogy jelenjen. Különösen a multinacionális cégeknél, ugyanis itt rengeteg különféle nemzetiségű kolléga érkezik meg az eseményre, így fontos, hogy több lehetőség közül válogathassanak.

Megkönnyített pénzügyi elszámolás

Sok étterem és szolgáltató a helyszínen való fizetéssel köti meg a szerződést, amely igen csak nagy fejtörést okozhat a cég számára. Így ugyanis valamely felsővezetőnek magánál kell tartania a céges kártyát, és meg kell várnia, amíg az utolsó vendég is hazamegy. Ez pedig nem túl kellemes feladat, nem is beszélve az áfás számla gondos megőrzésének felelősségéről.

Érdemes olyan szolgáltatóra bízni a céges rendezvényt, aki a rendezvény után, megkönnyített adminisztrációval, csupán egy számla küldésével elintézi ezt a kalamajkát.

Így nem kell a helyszíni fizetéssel bajlódni, és a pénzügyes kollégáknak sem kell a felsővezetőt hajkurászni a számla után! Ez mindenkinek leegyszerűsíti a dolgát!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár