Menü
Miért válassz ágyneműtartós ágyat?
2022.09.13.

Bár egy ideig úgy tűnt, veszített a népszerűségéből az ágyneműtartós ágy, most a tapasztalatok azt mutatják, hogy reneszánszát éli ez a roppant praktikus bútordarab.

Persze akad sok olyan háztartás, ahol külön hálószoba van, így valóban nem szükséges minden áldott reggel azzal bajlódni, hogy beágyazzunk, azért mégis elkél ezekben az otthonokban is az ágyneműtartós ágy. Ha nem látod értelmét, olvasd csak el cikkünket, és a végére már nem lesz kérdés, hogy szükséged van-e ágyneműtartós ágyra vagy sem.

Éljen a praktikum!

Mutatjuk is, mennyi előnnyel jár, ha a Prémium bútoráruház ágyneműtartós ágyai közül választasz magadnak ágyat!

  • Nyerj teret magadnak! Talán te magad is állandó harcot vívsz a kis terekkel. Akár lakásban, akár házban élsz, sokszor érezheted azt, hogy kinőtted a rendelkezésre álló teret. Ilyenkor jusson eszedbe, hogy az otthonodban minden ágyfelület alatt lehet egy ugyanakkora tárolóhelyiség is, és máris rengeteg helyet teremtettél anélkül, hogy falakat kellett volna lebontanod.
  • Mondj nemet az ágy alatti porcicákra! Ki ne ismerné az örök küzdelmet, amit az ágy alatti rész kitakarítása jelent. Mennyi akrobatikus mozdulatot kellett, hogy megtegyél, hogy egy tökéletesen láthatatlan és egyben felesleges teret tisztán tarts. Ennek vethetsz véget, ha az ágy alatti tereket is kihasználod. 
  • Tégy pontot a télikabát mizéria végére! Ugye te is küzdesz azzal, hogy a télikabátokat és a meleg holmikat, amiket csupán az év egy bizonyos részén veszel elő és használsz, hogyan tárold észszerűen? Erre is tökéletes megoldást jelent az ágyneműtartós ágy, hiszen minden nem használt, szezonon kívüli tárgyadat, ruhádat ide tudod rejteni, és az év különböző szakaszai szerint tudod rotálni, hogy éppen mit tartasz a szekrényedben és mit az ágyneműtartóban!

Azért a szépséget sem kell feláldozni!

Sokakban úgy él talán az ágyneműtartós ágy, hogy nem túl esztétikus, de szerencsére a designerek és a bútorgyártók a harmadik évezred hajnalán már eljutottak oda, hogy olyan ágyneműtartós ágyakat tervezzenek, amik mind funkciójukban, mind pedig küllemükben nagyszerűek.

Így aztán legyen is bármilyen stílusú az otthonod, biztosan meg fogod tudni találni a megfelelő ágyneműtartós ágyat, amellyel könnyebbé válik az életed és rendezettebbé az otthonod!

Üss két legyet egy csapásra, és cseréld le ágyaidat ágyneműtartós változatra!

Ugye te is a rendezett otthont preferálod?

Jóllehet évtizedek óta tartja magát a mondás, hogy a zsenik átlátnak a káoszon, azért igazán senki sem szeret olyan otthonban élni, ahol minden egymás hegyén-hátán hever, ahol rendezetlenül hevernek a különféle holmik szerteszét.

Az ilyen rendetlen otthon alapvetően határozza meg az ott élők hangulatát, és természetesen nem a pozitív irányba. Ezért aztán ha szeretnéd, hogy örömteli legyen az otthon töltött idő, akkor a megfelelő tárolási módokkal gondoskodj arról, hogy csak az legyen szem előtt, amire valóban szükség van. Ebben lesz a segítségedre a Prémium bútoráruház számodra tetszetős ágyneműtartós ágya.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár