Menü
Nem csak vasalt haj létezik: hajformázás stílusosan
2022.07.26.

Minden nő szeret szépen kinézni, ennek érdekében többféle eszköz is a rendelkezésre áll. Sminkeléshez ott vannak a pipere dolgok, a szép frizurához pedig a hajvasalók és a hajformázók is.

Ez utóbbiak azonban sok hölgy kelléktárából hiányoznak, pedig nagyon megéri beszerezni egyet. Mutatjuk, miért kell egy ilyen, és milyen típusút érdemes választani!A göndör haj nem elérhetetlen többé!

Viccesen azt szokták mondani, kétféle típusú nő van: az egyiknek hullámos a haja, de egyenes hajat szeretne, a másik pedig egyenes hajú, de göndört szeretne. Szerencsére ma már létezik egy megbízható eszköz, ami minden igényt kielégít: ez pedig a Dyson hajformázó.

Hatalmas előnye ennek a terméknek, hogy mindenféle hajtípushoz használható: mindegy, hogy rövid vagy hosszú, vékony vagy vastag szálú a hajunk, a Dyson-készülék megbirkózik vele!

Képes olyanná alakítani a frizuránkat, amilyenné szeretnénk. Ha kell, göndörít, ha kell, egyenesít! Mindezt pedig kíméletesen, a megfelelő hőfokon teszi.

Mit tud a Dyson hajformázó?

A Dyson márka prémium minőséget képvisel, így ez a készülék is a leghatékonyabb módon, a legmagasabb színvonalon képes a haj formázására. Aki ismeri a gyártó termékeit - például a Dyson hajszárítót -, jól tudja, hogy különlegességüket az innovatív technológiák alkalmazásának köszönhetik. A Dyson hajformázó esetében a Coanda-hatást kell kiemelnünk. Mit is jelent ez?

Nos, ez egy speciális eljárás, mely aerodinamikai törvényen alapul. Megfelelő nyomás és sebesség által olyan légáramlat alakul ki, mely magához vonzza a közelében lévő levegőt és felületeket. Így a hajformázó henger körül kialakult légörvény egyszerűen és gyorsan feltekeri a hajtincseket. Ráadásul tartósságot is ad a hajnak, így nem kell attól tartani, hogy 1-2 óra elteltével a jól beállított frizuránknak nyoma vész.

Ami még plusz: nincs akkora hőtermelés, mint más hajformázók esetében. Nem fogjuk vele megégetni az ujjunkat, nem tesszük vele tönkre a hajunkat!

Mit tartalmaz a készlet?

A Premiumshop24.hu oldalán beszerezhető hajformázó nem csupán egy egyszerű hajgöndörítő eszköz, valójában hajszárító, hajvasaló, hajkefe is egyben. Dizájnos, exkluzív hatást keltő bőrtáskában tárolhatók a kiegészítők, így utazáskor, nyaraláskor is magunkkal vihetjük.

A hajformázó szett tartalma: egy alapkészülék, melyet csatlakoztatni kell az elektromos hálózathoz, és amelyre a különböző fejeket lehet felhelyezni. Ezek a következők: előformázó szárítófej, 2 db formázó henger (egy 30 és egy 40 mm-es) a hullámosításhoz, egy kemény és egy puha simító hajkefe az egyenesítéshez, továbbá egy dúsító körkefe. Szerencsére a gyártók a karbantartásra is gondoltak, így egy szűrőtisztító kefe is jár a készlethez.

A Dyson hajformázó 4 az 1-ben termék: göndörít, hullámosít, egyenesít és szárít is.

Hogy kinek ajánlható? Minden nőnek, aki számára fontos, hogy csinos, elegáns legyen, hogy a haja jól álljon. Hétköznapi és ünnepi frizurák is elkészíthetők ezzel a speciális készülékkel. Használata egyszerű és biztonságos.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár