Menü
Vörösmarty Rádió

Romhányi Anikó - főszerkesztő-helyettes
Elérhetőség: romhanyi.aniko@vorosmartyradio.hu 
Bemutatkozás: A Vörösmarty Rádió indulása óta dolgozom a médiumban, még főiskolásként kezdtem szerkeszteni és műsort vezetni.  A Kodolányi János Főiskolán beszédtechnikát oktattam és részt vettem a rádiós gyakorlat irányításában is. Dolgoztam a fehérvári Reflex rádióban, a Duna Televízióban és a Magyar Televízióban, emellett évekig tanítottam végzős diákokat a médiaismeret alapjaira. Szabadidőmet két fiammal, Danival és Zsombival töltöm, együtt fedezzük fel az ország legszebb túraútvonalait.

Schéda Zoltán - szerkesztő-műsorvezető
Elérhetőség: scheda.zoltan@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás:
2001-ben szólaltam meg először rádióban. Számos vidéki és országos rádiónál megfordultam már, mint műsorvezető vagy riporter. Én tényleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkámat szórakozásnak, az álmaim mindennapi beteljesülésének tarthatom. Jelenleg a Jó reggelt, Fehérvár és a Fehérvári Délelőtt műsorvezetője vagyok, amely remélhetőleg ugyanolyan örömmel tölti el a hallgatókat mint engem.

Sági István - műszaki vezető
Elérhetőség: sagi.istvan@fmc.hu
Bemutatkozás: Szinte a kezdetektől, eleinte külsősként, majd főállású operatőrként tevékenykedem a Tv-ben, főleg dokumentumfilmek, magazinműsorok anyagát forgattam. 1997-óta látom el a műszaki vezetői teendőket. A jelenlegi beosztásom minden időmet kitölti, de lehetőség szerint a képalkotásban továbbra is részt veszek.

Horváth Miklós Arvéd - a rádió biztonságos működésével és hangzásvilágának felelőse
Elérhetőség: horvath.miklos@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Végzettségem villamos üzemmérnök.1989 óta foglalkozom hivatásszerűen, az elektronikus médiával. TV és Rádió területen, kezdetben hangmérnök és műsorvezetőként indultam. Később Esztergomban a rádió főszerkesztőjeként és igazgatójaként dolgoztam. Ezt követően a Dunakanyar Rádióhálózat létrehozására és üzemeltetésére kértek fel, aminek nagy örömmel tettem eleget. Az elkészült hálózat (Esztergom, Komárom, Vác, Pécel, Monor, Gyál) létrehozása és üzemeltetésére ma is büszke vagyok.

Bokányi Zsolt - műsorvezető
Elérhetőség: bokanyi.zsolt@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Zenekari és színpadi munkáim mellett (Korábban Sárga Taxi, most Boka és a Klikk és Trióda zenekarok) délután kettőtől várom a kedves hallgatókat a rádiók mellé! Korábban már találkozhattunk az éterben, hiszen több kereskedelmi rádió műsorvezetőjeként is volt szerencsém a mikrofon mögé ülni! Nagy örömömre idén, 2015-ben csatlakozhattam ehhez a remek társasághoz, a megújult Vörösmarty rádió csapatához, és szórakoztathatom/tájékoztathatom a kedves hallgatókat.

Bóna Éva - hírszerkesztő, műsorvezető
Elérhetőség: bona.eva@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Esztergomi lányként, helyben kezdtem rádiózni. Elsőként hírolvasóként, majd hírszerkesztőként végül műsorvezetőként sajátítottam el az alapokat. Aztán múltak ez évek, a szakma szeretete pedig megmaradt. Köszönhetem ezt azoknak a nálamnál sokkal tapasztaltabb egykori kollégáknak, aki segítettek, tanítottak. Dolgoztam Budapesten, Várpalotán, Szigetszentmiklóson, olykor szerkesztőként, vagy műsorvezetőként, megint máskor riporterként. Évekig másnak/másért, majd évekig magamnak/magunkért. Most a Vörösmarty Rádióban szerethetem tovább a rádiózást. Amit szeretek: beszélni, amit nem: kelkáposzta főzelék!

Ficsori Erika - hírszerkesztő
Elérhetőség: ficsori.erika@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Színésznő akartam lenni, az is lettem.Öt évig, gyerekeim születéséig. A családban elég volt egy színházi dolgozó (férjem), így úgy döntöttem, a "pontos idő, nyolc órát" szépen tudom mondani. Így kerültem a média világába, beledobva a mély vízbe.Utam a Fehérvár Rádióban kezdtem, majd áttértem a közszolgálatra.Tizenöt évig dolgoztam a régi Vörösmarty Rádióban szerkesztő-műsorvezetőként. Az állandó munkám mellett (Virágh Ildikó főszerkesztő engedélyével) több országos elektronikus média és írott sajtó tevékenységében részt vettem. A Lapu Lap és Könyvkiadó szerkesztői állást ajánlott, így egy időre felfüggesztettm rádiós munkáim. Mikrofon elé 2013-ban kerültem újra. A könyvkiadóban végzett munkám mellett a hétvégi hírszerkesztés a fő feladatom.

Gemeiner Lajos - műsorvezető
Elérhetőség: gemeiner.lajos@fmc.hu
2004-ben végeztem a Komlósi Oktatási Stúdióban rádiózás szakon. Ezután rövidebb televíziós szerkesztői és egy filmgyári munka után a verseny szférában helyezkedtem el. Majd 2015-ben költöztem Székesfehérvárra és a itt adódott a lehetőség, hogy rádióban is kipróbálhatom magam 2016 novemberében. Azóta a Vörösmarty Rádió csapatához tartozom és a legjobb tudásom szerint sajátítom el a szakma fortélyait. Célkitűzésem, hogy szerteágazó területen tudjak értéket közvetíteni a hallgatóinknak és a képességeimet fejlesztve legyek hasznos tagja a rádió csapatának.

Germán Márton - hírszerkesztő
Elérhetőség: german.marton@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Azt mondják nem véletlenül alakult így. Főiskolai gyakorlatként kezdődött 15 éve. A Vörösmarty Rádióban, a kodolányis évek alatt sajátítottam el a szakma alapjait, hol riporterként, műsorvezetőként, vagy hírszerkesztőként munkálkodva. Az első "utcaembere-interjú", időjárás-jelentés, lapszemle és Aktuális máig meghatározó "első-élmények". Talán ezeknek az élményeknek köszönhető az azóta is tartó szerelem. Bár hírszerkesztő-hírolvasóként több rádióban is megfordultam, az itt szerzett tapasztalatok, élmények máig meghatározóak. Örülök kannak, hogy ismét a Vörösmarty Rádió csapatának tagja lehetek! 

Kaiser Tamás - sportszerkesztő
Elérhetőség: kaiser.tamas@fmc.hu
Bemutatkozás: Kalandos út vezetett erre a pályára, korábban értékesítőként, vezetőként, tanácsadóként és egy ízben népszámláló biztosként is dolgoztam. 2009 végén, viszonylag későn, de előjött belőlem egy gyerekkori álom: sportriporter akarok lenni! A következő egy-másfél év a tanulásé volt, majd 2011 szeptemberében kerültem Székesfehérvárra, és lettem a Médiacentrum külsős munkatársa, ahova 2012 augusztusában vettek fel, mint belsős munkatárs. Két gyönyörű kislány édesapja vagyok, és most már büszkén vallom magam fehérvárinak. Nagy szerelmem a kézilabda és a labdarúgás, de ahogy egyre több sportágat ismerek meg igazán, úgy kerülnek közelebb és közelebb a szívemhez.

Mits Márton - műsorvezető
Elérhetőség: mits.marton@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás

Palkó Zsuzsanna - hírszerkesztő
Elérhetőség: palko.zsuzsa@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Hétköznap délelőttönként én gondoskodom a hallgatók megfelelő híradagjáról, amelynek fókuszában a helyi események, történések állnak.

Sasvári Csilla - szerkesztő-műsorvezető, riporter
Elérhetőség: sasvari.csilla@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: „Veled szoktam főzni!”  –  Többször hallottam már ezt a mondatot és nagyon örülök neki. A hétvégi műsorokkal pont az volt a célunk, hogy hasznos, de még is szórakoztató információkkal tarkítsuk hallgatóink házimunkával, pihenéssel töltött napjait. A Fehérvári Hétvége című műsorban szeretem, hogy beszélgethetek, a hétköznapokban pedig a pörgés ragad magával. Több műfajt kipróbáltam a médián belül, de hozzám a rádiózás áll a legközelebb! A mikrofon, a potméterek, a szeretet melyet a hallgatóktól kapok, fiatalít! – „Mert megérdemlem!”

Somos Zoltán - sportszerkesztőség vezető
Elérhetőség: somos.zoltan@fmc.hu
Bemutatkozás: Országos tévéknél töltött másfél évtized után, olimpiák, egyéb világesemények tapasztalatával a hátam mögött szeretnék jó sportos csapatot vezetni egy kisebb közösségben. A város életében kiemelkedő szerepet játszó sport eredményeiről, szereplőiről, mindennapjairól számolunk be a Fehérvár Médiacentrum összes felületén, napi rendszerességgel. A sportszerkesztőség kis csapatként része a nagy csapatnak, ahol jó, ha az egyéniségek azt vallják: "mindegy ki rúgja a gólt, csak én rúgjam". És persze elég tehetségesek hozzá, hogy tényleg rúgják.

Szőllősi Attila - hírszerkesztő
Elérhetőség: szollosi.attila@fmc.hu
Bemutatkozás: A rádiós hírszerkesztés alapjait Kaposváron tanultam meg. Onnan kerültem Székesfehérvárra a Médiacentrumhoz 2009-ben. Három év után úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam más életterületeken is. Közben megszületett Marcell kisfiam, aki alapjaiban változtatta meg az életem. A mikrofon viszont örök szerelem maradt számomra. Ezért is örülök, hogy újra a Médiacentrum kötelékébe kerülhettem és szerepelhetek a Vörösmarty Rádióban.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár