Menü
Vörösmarty Rádió

Schéda Zoltán - szerkesztő-műsorvezető
Elérhetőség: scheda.zoltan@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás:
2001-ben szólaltam meg először rádióban. Számos vidéki és országos rádiónál megfordultam már, mint műsorvezető vagy riporter. Én tényleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a munkámat szórakozásnak, az álmaim mindennapi beteljesülésének tarthatom. Jelenleg a Jó reggelt, Fehérvár és a Fehérvári Délelőtt műsorvezetője vagyok, amely remélhetőleg ugyanolyan örömmel tölti el a hallgatókat mint engem.

Sági István - műszaki vezető
Elérhetőség: sagi.istvan@fmc.hu
Bemutatkozás: Szinte a kezdetektől, eleinte külsősként, majd főállású operatőrként tevékenykedem a Tv-ben, főleg dokumentumfilmek, magazinműsorok anyagát forgattam. 1997-óta látom el a műszaki vezetői teendőket. A jelenlegi beosztásom minden időmet kitölti, de lehetőség szerint a képalkotásban továbbra is részt veszek.

Horváth Miklós Arvéd - a rádió biztonságos működésével és hangzásvilágának felelőse
Elérhetőség: horvath.miklos@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Végzettségem villamos üzemmérnök.1989 óta foglalkozom hivatásszerűen, az elektronikus médiával. TV és Rádió területen, kezdetben hangmérnök és műsorvezetőként indultam. Később Esztergomban a rádió főszerkesztőjeként és igazgatójaként dolgoztam. Ezt követően a Dunakanyar Rádióhálózat létrehozására és üzemeltetésére kértek fel, aminek nagy örömmel tettem eleget. Az elkészült hálózat (Esztergom, Komárom, Vác, Pécel, Monor, Gyál) létrehozása és üzemeltetésére ma is büszke vagyok.

Bokányi Zsolt - műsorvezető
Elérhetőség: bokanyi.zsolt@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Zenekari és színpadi munkáim mellett (Korábban Sárga Taxi, most Boka és a Klikk és Trióda zenekarok) délután kettőtől várom a kedves hallgatókat a rádiók mellé! Korábban már találkozhattunk az éterben, hiszen több kereskedelmi rádió műsorvezetőjeként is volt szerencsém a mikrofon mögé ülni! Nagy örömömre idén, 2015-ben csatlakozhattam ehhez a remek társasághoz, a megújult Vörösmarty rádió csapatához, és szórakoztathatom/tájékoztathatom a kedves hallgatókat.

Bóna Éva - hírszerkesztő, műsorvezető
Elérhetőség: bona.eva@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Esztergomi lányként, helyben kezdtem rádiózni. Elsőként hírolvasóként, majd hírszerkesztőként végül műsorvezetőként sajátítottam el az alapokat. Aztán múltak ez évek, a szakma szeretete pedig megmaradt. Köszönhetem ezt azoknak a nálamnál sokkal tapasztaltabb egykori kollégáknak, aki segítettek, tanítottak. Dolgoztam Budapesten, Várpalotán, Szigetszentmiklóson, olykor szerkesztőként, vagy műsorvezetőként, megint máskor riporterként. Évekig másnak/másért, majd évekig magamnak/magunkért. Most a Vörösmarty Rádióban szerethetem tovább a rádiózást. Amit szeretek: beszélni, amit nem: kelkáposzta főzelék!

Ficsori Erika - hírszerkesztő
Elérhetőség: ficsori.erika@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Színésznő akartam lenni, az is lettem.Öt évig, gyerekeim születéséig. A családban elég volt egy színházi dolgozó (férjem), így úgy döntöttem, a "pontos idő, nyolc órát" szépen tudom mondani. Így kerültem a média világába, beledobva a mély vízbe.Utam a Fehérvár Rádióban kezdtem, majd áttértem a közszolgálatra.Tizenöt évig dolgoztam a régi Vörösmarty Rádióban szerkesztő-műsorvezetőként. Az állandó munkám mellett (Virágh Ildikó főszerkesztő engedélyével) több országos elektronikus média és írott sajtó tevékenységében részt vettem. A Lapu Lap és Könyvkiadó szerkesztői állást ajánlott, így egy időre felfüggesztettm rádiós munkáim. Mikrofon elé 2013-ban kerültem újra. A könyvkiadóban végzett munkám mellett a hétvégi hírszerkesztés a fő feladatom.

Gemeiner Lajos - műsorvezető
Elérhetőség: gemeiner.lajos@fmc.hu
2004-ben végeztem a Komlósi Oktatási Stúdióban rádiózás szakon. Ezután rövidebb televíziós szerkesztői és egy filmgyári munka után a verseny szférában helyezkedtem el. Majd 2015-ben költöztem Székesfehérvárra és a itt adódott a lehetőség, hogy rádióban is kipróbálhatom magam 2016 novemberében. Azóta a Vörösmarty Rádió csapatához tartozom és a legjobb tudásom szerint sajátítom el a szakma fortélyait. Célkitűzésem, hogy szerteágazó területen tudjak értéket közvetíteni a hallgatóinknak és a képességeimet fejlesztve legyek hasznos tagja a rádió csapatának.

Germán Márton - hírszerkesztő
Elérhetőség: german.marton@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Azt mondják nem véletlenül alakult így. Főiskolai gyakorlatként kezdődött 15 éve. A Vörösmarty Rádióban, a kodolányis évek alatt sajátítottam el a szakma alapjait, hol riporterként, műsorvezetőként, vagy hírszerkesztőként munkálkodva. Az első "utcaembere-interjú", időjárás-jelentés, lapszemle és Aktuális máig meghatározó "első-élmények". Talán ezeknek az élményeknek köszönhető az azóta is tartó szerelem. Bár hírszerkesztő-hírolvasóként több rádióban is megfordultam, az itt szerzett tapasztalatok, élmények máig meghatározóak. Örülök kannak, hogy ismét a Vörösmarty Rádió csapatának tagja lehetek! 

Iszkádi Erika - műsorvezető
Elérhetőség: iszkadi.erika@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Több, mint egy évtizede dolgozom Székesfehérváron a közművelődés területén. A rádiózás korábban más aspektusból, a munkámból adódóan csak alkalomszerűen volt jelen az életemben. 2018 szeptembere óta a főállásom mellett azonban külsős műsorvezetőként már a Vörösmarty Rádió csapatát erősítem. A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár igazgatójaként vallom és hiszem, hogy szükség van értéket képviselő és értéket teremteni akaró csoportokra és egyénekre, akik saját településükön meghatározó szerepet töltenek be. Minden közösség fontos számomra, legyen az baráti, munkahelyi, vagy egyéb érdeklődési kör szerint csoportosuló társaság. Megtisztelő, hogy 2018 őszétől a Vörösmarty rádiós közösségnek is tagja lehetek. Ezért is törekszem arra, hogy vasárnap délutánonként színessé és sokoldalúvá tegyem a műsoridőt, hiszen ez a város, és a benne élő emberek is egy nagy, összetartó közösség részesei.

Kaiser Tamás - sportszerkesztő
Elérhetőség: kaiser.tamas@fmc.hu
Bemutatkozás: Kalandos út vezetett erre a pályára, korábban értékesítőként, vezetőként, tanácsadóként és egy ízben népszámláló biztosként is dolgoztam. 2009 végén, viszonylag későn, de előjött belőlem egy gyerekkori álom: sportriporter akarok lenni! A következő egy-másfél év a tanulásé volt, majd 2011 szeptemberében kerültem Székesfehérvárra, és lettem a Médiacentrum külsős munkatársa, ahova 2012 augusztusában vettek fel, mint belsős munkatárs. Két gyönyörű kislány édesapja vagyok, és most már büszkén vallom magam fehérvárinak. Nagy szerelmem a kézilabda és a labdarúgás, de ahogy egyre több sportágat ismerek meg igazán, úgy kerülnek közelebb és közelebb a szívemhez.

Mits Márton - műsorvezető
Elérhetőség: mits.marton@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás

Palkó Zsuzsanna - hírszerkesztő
Elérhetőség: palko.zsuzsa@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: Hétköznap délelőttönként én gondoskodom a hallgatók megfelelő híradagjáról, amelynek fókuszában a helyi események, történések állnak.

Romhányi Anikó - szerkesztő
Elérhetőség: romhanyi.aniko@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: A Vörösmarty Rádió indulása óta dolgozom a médiumban, még főiskolásként kezdtem szerkeszteni és műsort vezetni.  A Kodolányi János Főiskolán beszédtechnikát oktattam és részt vettem a rádiós gyakorlat irányításában is. Dolgoztam a fehérvári Reflex rádióban, a Duna Televízióban és a Magyar Televízióban, de a rádiós hírszerkesztés maradt az örök szerelem. A rádiózás mellett imádom az újabb és újabb végzős diákokat, akiknek médiaismeretet tanítok a Kodolányin.

Sasvári Csilla - szerkesztő-műsorvezető, riporter
Elérhetőség: sasvari.csilla@vorosmartyradio.hu
Bemutatkozás: „Veled szoktam főzni!”  –  Többször hallottam már ezt a mondatot és nagyon örülök neki. A hétvégi műsorokkal pont az volt a célunk, hogy hasznos, de még is szórakoztató információkkal tarkítsuk hallgatóink házimunkával, pihenéssel töltött napjait. A Fehérvári Hétvége című műsorban szeretem, hogy beszélgethetek, a hétköznapokban pedig a pörgés ragad magával. Több műfajt kipróbáltam a médián belül, de hozzám a rádiózás áll a legközelebb! A mikrofon, a potméterek, a szeretet melyet a hallgatóktól kapok, fiatalít! – „Mert megérdemlem!”

Somos Zoltán - sportszerkesztőség vezető
Elérhetőség: somos.zoltan@fmc.hu
Bemutatkozás: Országos tévéknél töltött másfél évtized után, olimpiák, egyéb világesemények tapasztalatával a hátam mögött szeretnék jó sportos csapatot vezetni egy kisebb közösségben. A város életében kiemelkedő szerepet játszó sport eredményeiről, szereplőiről, mindennapjairól számolunk be a Fehérvár Médiacentrum összes felületén, napi rendszerességgel. A sportszerkesztőség kis csapatként része a nagy csapatnak, ahol jó, ha az egyéniségek azt vallják: "mindegy ki rúgja a gólt, csak én rúgjam". És persze elég tehetségesek hozzá, hogy tényleg rúgják.

Szőllősi Attila - hírszerkesztő
Elérhetőség: szollosi.attila@fmc.hu
Bemutatkozás: A rádiós hírszerkesztés alapjait Kaposváron tanultam meg. Onnan kerültem Székesfehérvárra a Médiacentrumhoz 2009-ben. Három év után úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam más életterületeken is. Közben megszületett Marcell kisfiam, aki alapjaiban változtatta meg az életem. A mikrofon viszont örök szerelem maradt számomra. Ezért is örülök, hogy újra a Médiacentrum kötelékébe kerülhettem és szerepelhetek a Vörösmarty Rádióban.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár