Menü
Rugalmas munkavégzéshez kiváló minőségű laptopokat ajánlunk!
2023.01.18.

A koronavírus-járvány átrendezte a munkavégzési szokásokat, sokan kényszerültek otthonról dolgozni, aztán ez sok munkahelyen részben vagy egészben így is maradt, és sokan ma már hibrid módon végzik a munkájukat. 

Ez a helyzet új kihívások elé állítja a munkáltatókat, ugyanis az otthoni munkavégzéshez megfelelő eszközöket kell biztosítani a dolgozóknak. A legpraktikusabb megoldás egy laptop, amely könnyen hordozható, így bárhonnan lehet rajta dolgozni. Munkavégzéshez az üzleti laptopok ajánlottak, ezek ugyanis tartós kivitelben, számos biztonsági megoldással készülnek. Mutatjuk az egyik legjobb megoldást!

Kiknek ajánlottak az üzleti laptopok?

A felhasználás célja határozza meg, hogy milyen típusú laptopot érdemes beszerezni, ennek meghatározása a laptopvásárlás legelső pontja. Az USAnotebook Dell Latitude sorozatának laptopjai tökéletes társai lesznek az üzletembereknek, szakembereknek, ugyanis ezek a gépek professzionális megoldást kínálnak, megbízhatóak, strapabíróak, kivételesen biztonságosak, könnyen kezelhetőek, mindemellett dizájnosak is.

Böngészésre, filmnézésre, e-mailzésre elegendő egy általános laptop, amit elsősorban otthon használhatsz. Ezek a gépek kevésbé tartós anyagokból készülnek, a rendszeres hordozást kevésbé tolerálják, és komolyabb, nagyobb rendszerigényű programok futtatására nem alkalmasak. Ugyanakkor tetszetős kivitelűek, dizájnosak, színesek is lehetnek. 

Mit tudnak az üzleti laptopok?

Az üzleti kategóriás laptopok nemcsak megjelenésükben térnek el az általános, otthoni célokra összerakott gépektől, hanem szerkezeti jellemzőikben is. Megbízhatóak, strapabíróak, felszereltek, hogy akár menet közben is lehessen rajtuk dolgozni. 

A hatékony munkához olyan laptopra van szükség, amely hosszabb ideig bírja töltés nélkül utazás közben is. A hordozhatóság szempontjából a 13-15”-os monitorok a legideálisabbak, hiszen ezek nem jelentenek többletsúlyt, ami akadályozhatna a közlekedésben.

Az üzleti laptopok kinézete visszafogott, elegáns, leginkább fekete színű. A legnagyobb előnyt olyan egyéb lehetőségek jelentik, mint a dokkolhatóság, egy második akkumulátor, nagyszámú port vagy a hosszabb garancia. Persze ezeknek ára is van, így a business gépeket magasabb áron kínálják a kereskedők.

Miért jó választás egy Dell Latitude laptop?

A felsőkategóriás Dell Latitude laptopok minden apró részlete kidolgozott, dizájnos, követi a trendeket, innovációkat, így ezek a gépek kényelmes és könnyű használhatóságot biztosítanak, tetszetősek, rendkívül kompatibilisek, felszereltek és hosszú éveken keresztül rendelkeznek szoftver támogatottsággal. 

A praktikus kiegészítők segítségével könnyen és gyorsan PC-szerűsíthetők irodai környezetben.

A legmagasabb szintű biztonság érdekében beépített ujjlenyomat- és intelligenskártya-olvasóval rendelkeznek, valamint flottakezelést is lehetővé tesznek, így tökéletesek a munkahelyi csapat felszerelésére az otthoni munkavégzéshez.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár