Menü
Természetes kozmetikumokkal a tusolás még élvezetesebb
2023.11.20.

A zuhanyzás valójában nemcsak a mindennapos tisztálkodás érdekében történik, elsődlegesen persze igen, de egy frissítő zuhany, vagy hosszas fürdőzés segít kikapcsolódni. Gondolhatunk rá úgyis, mint egy csodás napindító tevékenységre vagy egy lazulós lezárására egy fárasztó napnak.

Belegondoltunk-e már abba, hogy milyen tusfürdőt választunk erre a célra? Bőven lenne lehetőségünk természetes összetevőjű kozmetikumok közül válogatni, de miért érdemes ezek mellett dönteni? 

Natúr bőrápolás a tisztálkodás során is

A BIOLA Webshop tusfürdő kínálatából beszerezhetjük például a BIOLA Harmatos őszibarack tusfürdőjét, amelynek illata felidézi a nyár emlékeit, és egy pillanatra visszarepít minket a boldog gondtalanságba. Mintha egy gyümölcsöskertben sétálnánk, a természet minden szépségével körülölel minket, s ha csak percekre is, de a mennyországban érezhetjük magunkat. 

Miért érdemes kipróbálni? Kellemes illata mellett gyengéden tisztítja bőrünket, ugyanakkor eredményesen. Miközben eltávolítja a nap során összegyűjtött szennyeződéseket, egyúttal a fáradalmainkat is elmossa. Kellő mértékben hidratál, tehát nem kell attól tartanunk, hogy kiszáradna a bőrünk. Az SLS és szintetikus illatoktól mentes tusfürdők bőrbarát tisztító anyagokkal és természetes hatóanyagkompozíciókkal őrzik a bőrünk szépségét!

A kíméletes tisztítás és varázslatos illat mellett további előnye a kiváló minőség. Biztosak lehetünk benne, hogy a BIOLA Webshop termékeit választva a legjobbat adjuk bőrünknek, a gyógynövények tiszta, természetes erejét, mely segít bőrünk üdébbé, bársonyosabbá, hidratáltabbá varázslásában.

Változtassuk örömteli elfoglaltsággá a napi rutint!

Mai világunkban szinte egy percre sincs időnk megállni, pedig mindannyian jól tudjuk, hogy hová vezet tartósan ez az életvitel. Feltétlenül szükséges, ha csak néhány pillanatra is, de minden egyes nap beiktatni apró örömforrásokat. Miért ne tennénk ezt a tusolással? Ahelyett, hogy rohanunk, és gyorsan szeretnénk letudni, mintha egy időre mért feladat lenne, változtassuk inkább kellemes rituálévá. 

A választott tusfürdő illata, az általa megidézett emlékek, érzések mind segítenek ellazulni, relaxálni, és egy picit kilépni a mókuskerékből. Hát még, ha bőrünknek is jót teszünk, sokkal jobban érezhetjük magunkat, hiszen a tudat, hogy nemcsak tisztálkodunk, hanem valójában gondoskodunk bőrünkről, s tápláljuk azt, ezerszer kellemesebbé teszi az élmény. 

Miért döntsünk a natúr és biotusfürdők mellett?

Ezen kozmetikumok kizárólag természetes összetevőket tartalmaznak, mentesek mindenféle kockázatos alkotóelemtől. S mivel az egyik leggyakrabban alkalmazott készítményről van szó, nagyon nem mindegy, hogy mégis mit használunk napi szinten a tusoláshoz, fürdéshez. 

Válasszuk a gyógynövények áldásos erejét, szépüljünk, és relaxáljunk a zuhany alatt is! A tisztálkodást összeköthetjük a bőrápolással, a hidratálással, táplálással, miért ne tennénk meg, ha ezáltal a lelkünk is felüdülhet?

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár