Menü
Tökéletes csillárok a tökéletes otthonokba!
2022.04.19.

A glamour maga a nőiesség a lakberendezésben. Kevés olyan stílus van még, amely ennyire ragyogó, és mégis olyan sok benne a puhaság. A titok elsősorban a megfelelő hangulat kialakításában rejlik, s nem annyira egy konkrét bevásárlólistán múlik a siker.

A glamour maga a szabadság

Bármilyen trendről is beszélünk, bizonyos szintű kötöttség mindegyikben van, habár a bátrabbak nyugodtan próbálkozhatnak különböző stílusok kombinálásával, amely még egyáltalán nem kell, hogy eklektikus, diszharmonikus érzetet keltsen vagy látványt nyújtson.

Egy térben vagy akár egy egész lakásban is igaz lehet, hogy egységességet alakítsunk ki, még akkor is, ha minden bútor, az összes kiegészítő és a dekoráció nem ugyanabból a stílusból származik.

A titok nyitja a harmónia, amelynek a megteremtéséhez némi finomság, egy kis odafigyelés és valamilyen szervezőelem szükséges csupán. Például nyugodtan állhatnak a középpontban a színek, s határozhatják meg azt, hogy mi fér bele az enteriőrbe, s mi nem.

A glamour még ennél is nagyobb szabadságot kínál, hiszen itt az érzelmek kerülnek a középpontba, mint a szeretet, a romantika és a szenvedély. Ezek mutatkoznak meg a glamour jellemző jegyeiben is, a finom kelmékben, a kidolgozott díszekben, az arany ragyogásban és a rengeteg fényben, amely nélkül nem is lehetne ez a szépség hangsúlyozásának művészete.Fény és arany a csillárok esetében is

Az biztos, hogy aki a glamour stílust választja, az szereti, ha igazán gyönyörű dolgok veszik körül, s erre remek lehetőséget kínál, ha ennek megfelelő mennyezeti lámpát választ, amit meg is talál a Lightmyhouse.hu webáruházban.

A glamour dizájnhoz tökéletesen illő csillárok várnak mindenkit, akik olyan lámpára vágynak, amely egyszerre vonzza magára az összes tekintetet, és hangsúlyos dekorációként is megállja a helyét, különleges hangulatot kölcsönözve az enteriőrnek.

A glamour stílusú arany függővilágítás a három arany karikával, amelyek izgalmas kompozícióban állnak össze egyetlen egységgé, bámulatos megoldást jelentenek például az étkezőasztal fölé. Állítható a függesztés magassága, ezért nem kizáró ok az sem, ha nem rendelkezel tipikus polgári lakásra jellemző belmagassággal.

Ezek a csillárok egyszerre elegánsak, arany színben ragyognak, ugyanakkor a legmodernebb LED technológiának köszönhetően, ha szeretnénk, akkor valóságos fényárban fürdetik meg a teret. De lássuk, milyen előnyökkel szolgál még a LED megoldás!

Változtatható színhőmérséklet és fényerősség

A LED technológia kifejezetten környezetbarát és energiatakarékos világításnak számít, de nemcsak ezzel az extrával dicsekedhet. A távirányító segítségével szabadon megválasztható színhőmérséklettel, valamint fényerősséggel rendelkezik, ezért mindig az aktuális hangulatodnak vagy tevékenységednek megfelelően változtathatod ezeket. Vedd kezedbe az irányítást!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár