Menü
Védd meg az okostelefon kijelzőjét üvegfólia segítségével!
2022.09.16.

A legújabb okostelefonok nagy méretű kijelzővel készülnek a maximális felhasználói élmény érdekében, amelyek a technológia ellenére is rendkívül sérülékenyek, így kiegészítő védelemre van szükség.

Telefonjainkat ma már szinte mindenre használjuk az alapvető kommunikáción túl, munkára, játékra, zenehallgatásra, filmek nézésére, bankolásra, fizetésre, így szinte 24 órában használatban vannak, sokat hordozzuk a kezünkben, illetve táskában, rosszabb esetben zsebben. Sok veszélynek tesszük ki, amelyek az egészen apró karcoktól az egyes alkatrészek töréséig sokféle sérüléssel járhatnak.A kijelző védelme mindenek előtt

Amikor megveszed az új okostelefont, valószínűleg annyira gyönyörűnek találod, hogy nem szeretnéd elrejteni, mégis jobb már ekkor megadni neki a tökéletes védelmet, hiszen a legjobb védekezés a megelőzés. A HelloCase különböző iPhone üvegfóliái tökéletes és hosszú távú védelmet nyújtanak.

Az okostelefonok mindenkor és mindenhol velünk vannak, így rendszeresen érintkeznek zsebekkel, cipzárakkal, a táskában lévő éles tárgyakkal, kulcscsomóval, amelyek komoly sérülést képesek okozni. Nem beszélve arról, amikor egy rossz mozdulat következtében leejtjük.

A legjobb modellek gyárilag ellenálló üvegezéssel készülnek, azonban szerencsétlen esetben az is kevés lehet, így jobb extra védelemről gondoskodni. A kijelzővédő fólia, amennyiben jól választottuk meg, a képernyő védelmének legjobb megoldását jelenti a legtöbb balesettel szemben.

Miért probléma a kijelző sérülése?

A kijelző sérülése egyrészt esztétikai probléma, ami sok esetben nagymértékben csökkenti a felhasználói élményt, másrészt akár komolyabb problémákat is okozhat a készülék egyéb hardvereiben. A repedéseken keresztül bejutó szennyeződések, a por, a nedvesség olyan alkatrészekhez is elérhet, amelyekben maradandó károsodást okoz, így akár működésképtelenné is teheti a készüléket, ezzel nagymértékben csökkentve a javíthatóságát, illetve növelve annak költségeit.

Kijelzőhibát okozhat a leejtésen kívül a telefon zsebben hordozása is, amely a készülék meghajlását, ezáltal az akkumulátor felpúposodását, és annak következtében a kijelző megrepedését okozhatja. De a vízbe ejtés, esőben történő használat következtében a telefonba jutó nedvesség is komoly problémákat okozhat a kijelzőben, és akár a teljes előlap cseréjét is szükségessé teheti.

Milyen kijelzővédő üvegfóliát válassz?

A kijelzővédő üvegfóliák piacán rengeteg terméket találni a gyanúsan olcsó daraboktól a drágákig. Minden esetben körültekintően járj el, amikor fóliát vásárolsz, megbízható kereskedőt, jó minőséget válassz.

Az egyszerű műanyag fóliák védelmi hatékonysága csekély, az üvegfóliák ára jóval magasabb lehet, de cserébe még a komolyabb ütésekkel, mély karcolásokkal, zsírral, vízzel szemben is védenek, egyúttal tökéletes képet is adnak. A minőségi fóliák pontosan illeszkednek, így hosszú távú védelmet jelentenek. A legjobbak a 3D védelmet kínáló 9H keménységű üvegfóliák.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár