Menü
A legfontosabb okok, amiért U-alakú kanapéra van szükségünk
2022.06.20.

Az L-alakú kanapék manapság a legtöbb nappali alapdarabjaiként funkcionálnak. A népszerűségükön pedig nincs mit csodálkozni, hiszen a formájuknak és túlméretezett arányuknak köszönhetően egynél többen is fekhetnek rájuk teljesen vízszintes helyzetben.

Ez rendkívül praktikus tud lenni például, ha arra gondolunk, hogy manapság a legtöbb családban esténkén a Netflix nézése és filmmaratonok folynak. Ráadásul felhalmozhatjuk rájuk a párnákat, és így sok ember fér el együtt.

De gondoltunk már arra, hogy esetleg kipróbáljunk egy U-alakú kanapét a Kanape.net kínálatából? Az U-konfiguráció esetén az L-alakú dizájn minden előnye kettős: két kinyújtható terület, köztük egy kényelmes csatlakozó kanapérész.

Sőt említettük már, hogy ez a túlzó félköríves összeállítás kiválóan alkalmas beszélgetésre és ezáltal vendégek fogadására is? Tehát ennek a szimmetriának határozottan megvannak az előnyei, amelyeket most kicsit részletesebben is kifejtünk.
Gyakorlatias választás

A szekcionált kanapé vásárlása nemcsak megfizethető, hanem nagyon praktikus is. Ha a barátaink és a családtagjaink gyakran meglátogatnak minket, akkor a nappalink meglehetősen rendezetlennek tűnhet, ha állandóan más szobákból kell bútorokat vadászni a vendégeink elhelyezéséhez.

Az U-alakú kanapék viszont helyet kínálnak a nappaliban való leüléshez, szórakozáshoz és étkezéshez is egyaránt. Sőtm vészhelyzetben akár még hálóhelyet is biztosíthatnak.

Az U-alakú kanapék igazán sokoldalúak

Az U-alakú kanapék kisebb, egyedi modulokból készülnek. Nem túl nehezek és könnyen mozgathatók, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen ülőgarnitúrát létrehozhatunk a segítségükkel, amelyet csak szeretnénk!

Helyezzünk át például néhány darabot egy másik szobába, vagy hozzunk létre új bútorelrendezést, hogy átalakítsuk a teret. A szekcionált ülőalkalmatosságok valódi sokoldalúságot kínálnak és meglehetősen rugalmasak.

Ideális kanapék széles terekhez

Az U-alakú kanapé nem a legideálisabb választás szűk helyekre, mivel egy robusztus és vizuálisan kompakt ülőalkamatosságról beszélünk, amelynek szélesen kell elterülnie a térben. Ha a nappalink nem elég nagy ehhez, akkor egy olyan heverőt válasszunk, amely bár kevesebb ülőhelyet kínál, de biztosan elegánsabban mutat majd a helyiségben.

Hogyan válasszunk a különböző lehetőségek közül?

Az U-alakú kanapék általában különféle méretben, színben és anyagban állnak rendelkezésre. Ezért garantáltan mindenki megtalálja majd azt, amit keres.

Hagyományos és kortárs lehetőségek közül választhatunk a nappalink stílusának és kialakításának megfelelően. Sőt, igényeink szerint dönthetünk akár a bőr, a bársony és a mikroszálas anyag között. Például, ha van házi kedvencünk vagy kisgyermekünk, a bőr vagy a mikroszálas anyag a legmegfelelőbb számunkra.

Összefoglalva tehát, ha stílusos, praktikus, sokoldalú, családbarát és könnyen tisztítható kanapét szeretnénk hazavinni, akkor az U-alakú szekcionált kanapé a legjobb választás.
FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár