Menü
Vezetőség

Hagymásy András - ügyvezető igazgató
Elérhetőség: hagymasy.andras@fmc.hu 
Bemutatkozás: A Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomáim az üzleti élet irányába indítottak el, de közéleti érdeklődésem, családi hagyományaim és újságírói tanulmányaim a kommunikáció-tudomány világába sodortak – szinte észrevétlenül. Tizenhárom évig a távközlés és a média határmezsgyéjén billegő nemzetközi nagyvállalat, a UPC magyarországi kommunikációs tevékenységét irányítottam, mígnem 2009-ben a mindennapos budapesti ingázással felhagyva a székesfehérvári Önkormányzati Kommunikációs Központ felépítésébe kezdtem. A Központ felépült és működik, így új feladatot vállaltam 2012-ben: a Fehérvár Médiacentrum vezetését. Nehezen magyarázható vonzalmat érzek Csehország, a cseh kultúra és minden egyéb bohémságok iránt. „A Hrabal-galaxis pillanatképei” című vándorkiállítás egyik alkotójaként Bohumil Hrabal világába igyekszem elkalauzolni mindazokat, akik érdeklődnek a közelmúlt közép-európai irodalma iránt.

Látrányi Viktória - politikai tartalom koordinációjáért felelős vezető
Elérhetőség: 
latranyi.viktoria@fmc.hu
Bemutatkozás: Több mint egy évtizede gyakornokként kerültem a Fehérvár Televízióhoz. Azonnal szerelembe estem a televíziózással.  Szívügyemnek tekintem az esélyegyenlőséget. Dolgoztam az MTV Sorstársak című műsorának. 2008-ban Esély-díjjal ismerték el munkámat. Szívesen mutatok be érdekes emberi sorsokat, történeteket. 2009-ben Helyi érték díjat nyertem a „Szeretet útján” című dokumentumfilmért, amit a holtmarosi magyar árvaházban forgattam. Az esélyegyenlőség mellett nagy szerelmem a kultúra, a kortárs művészet. Kipróbáltam már magamat a klipp készítés és a filmgyártás világában is. Írásaim rendszeresen olvashatóak a Fehérvár című hetilapban. Két gyermeket nevelek férjemmel: Vivient és Leventét.

Novák Zsuzsa - gazdasági és marketing csoport vezető
Elérhetőség: novak.zsuzsa@fmc.hu
Bemutatkozás: Évtizedek óta  dolgozom az üzleti életben, ebből 20 éven át   vezetőként végeztem a munkám.   Szerencsésnek tartom magam, hiszen a számos jó barátság mellett nagy tapasztalatot szerezhettem a kereskedelemben is. Sok jó csapatban dolgoztam már, és most is egy eredményes csapattól kaptam bizalmat a Fehérvár Médiacentrum gazdasági és marketing csoport vezetőjeként. Szakterületem az értékesítés, az egyes munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése, hatékonyságának növelése.  Szabadidőm központja pedig a világ legkedvesebb családtagja Fülöp, a kiskutya.

Kiss Mária - titkárságvezető
Elérhetőség: kiss.maria@fmc.hu
Bemutatkozás: Székesfehérváron születettem, a Hunyadi Mátyás Közgazdasági Szakközépiskolában végeztem. Az iskolai évek után a kereskedelemben dolgoztam majd 15 éven keresztül. Munkám legörömtelibb része az emberekkel való kapcsolattartás volt. Előző munkahelyem a Polgármesteri Hivatal volt. Ezt a tapasztalatot szeretném kamatoztatni a Fehérvár Médiacentrumnál is. Szabadidőmben sokat találkozom barátaimmal vagy olvasok, leginkább szépirodalmat.

Bácskai Gergely - a szekesfehervar.hu főszerkesztője
Elérhetőség: fehervar@fehervar.hu 
Bemutatkozás: A József Attila Gimnáziumban érettségiztem, majd a Kodolányi János Főiskolán, illetve a Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulu (Finnország) iskolákban tanultam kommunikációt. Főiskolás korom óta dolgozom a Fehérvár Televízióban, de megfordultam a korábbi Reflex, Vörösmarty és Yo Rádióban is illetve korábban bedolgoztam néhány magazinba is. A város honlapját, a www.szekesfehervar.hu-t Gáspár Péter barátommal kezdtük szerkeszteni még 2003-ban. Szeretem az on-line munkát, mert bármikor látható az eredmény és az, hogy egy-egy anyag mennnyire szolgálja az olvasókat. Néhány éve kevesebbet, sőt mostanában sajnos ritkán dolgozom a televízióban, de ha úgy hozza az élet, szeretettel készítek anyagot bármelyik felületünkre. Janka lányommal és Zsigmond fiammal közösen éljük a dolgos hétköznapokat is.

Haufe Andor - gyártásvezető
Elérhetőség: gyartas@fmc.hu
Bemutatkozás: 1977. november 11-én kezdtem dolgozni a Magyar Televízióban, a Képzőművészeti Osztályon, ahol megszámlálhatatlan képzőművészeti film elkészítésében működtem közre. 1989 és 2000 között a Sportműsorok felvételvezetője voltam. A sporthoz való kötődésem korábbra nyúlik vissza. 1972 és1980 között a Budapesti Honvéd színeiben versenyszerűen atletizáltam. 400 és 800 méteren futottam, több országos bajnoki címet szereztem váltóban.

Wéhli Regős Dóra - a Vörösmarty Rádió, a Fehérvár magazin, az fmc.hu és Fehérvár TV főszerkesztője
Elérhetőség: regos.dora@fmc.hu
Bemutatkozás: Riporterként, felelős szerkesztőként, műsorvezetőként rádiókban és helyi televíziókban, valamint az MTI-nél és a Magyar Rádióban sajátítottam el a szakma alapjait. A Dél-Alföldet magunk mögött hagyva 2016 nyarán a Balaton felvidékre költöztünk családommal. Szabadidőmet férjemmel és Bánk fiammal töltöm, együtt fedezzük fel a meseirodalom és a rajzfilmkultúra legszebb történeteit. Számomra a mozgás életforma: sport nélkül elképzelhetetlenek a hétköznapok. Rendszeres futással próbálom magam karbantartani, hiszen családanyaként két helyen, otthon és a munkahelyemen kell nap, mint nap helyt állnom.

Romhányi Anikó - főszerkesztő-helyettes
Elérhetőség: romhanyi.aniko@vorosmartyradio.hu 
Bemutatkozás: A Vörösmarty Rádió indulása óta dolgozom a médiumban, még főiskolásként kezdtem szerkeszteni és műsort vezetni.  A Kodolányi János Főiskolán beszédtechnikát oktattam és részt vettem a rádiós gyakorlat irányításában is. Dolgoztam a fehérvári Reflex rádióban, a Duna Televízióban és a Magyar Televízióban, emellett évekig tanítottam végzős diákokat a médiaismeret alapjaira. Szabadidőmet két fiammal, Danival és Zsombival töltöm, együtt fedezzük fel az ország legszebb túraútvonalait.

Sági István - műszaki vezető
Elérhetőség: sagi.istvan@fmc.hu
Bemutatkozás: Szinte a kezdetektől, eleinte külsősként, majd főállású operatőrként tevékenykedem a Tv-ben, főleg dokumentumfilmek, magazinműsorok anyagát forgattam. 1997-óta látom el a műszaki vezetői teendőket. A jelenlegi beosztásom minden időmet kitölti, de lehetőség szerint a képalkotásban továbbra is részt veszek.

Somos Zoltán - főszerkesztő-helyettes
Elérhetőségsomos.zoltan@fmc.hu
Bemutatkozás: Országos tévéknél töltött másfél évtized után, olimpiák, egyéb világesemények tapasztalatával a hátam mögött szeretnék jó sportos csapatot vezetni egy kisebb közösségben. A város életében kiemelkedő szerepet játszó sport eredményeiről, szereplőiről, mindennapjairól számolunk be a Fehérvár Médiacentrum összes felületén, napi rendszerességgel. A sportszerkesztőség kis csapatként része a nagy csapatnak, ahol jó, ha az egyéniségek azt vallják: "mindegy ki rúgja a gólt, csak én rúgjam". És persze elég tehetségesek hozzá, hogy tényleg rúgják.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár