Menü
fmc.hu szerkesztőség

Látrányi Viktória - hírigazgató
Elérhetőség: 
latranyi.viktoria@fmc.hu
Bemutatkozás: Több mint egy évtizede gyakornokként kerültem a Fehérvár Televízióhoz. Azonnal szerelembe estem a televíziózással.  Szívügyemnek tekintem az esélyegyenlőséget. Dolgoztam az MTV Sorstársak című műsorának. 2008-ban Esély-díjjal ismerték el munkámat. Szívesen mutatok be érdekes emberi sorsokat, történeteket. 2009-ben Helyi érték díjat nyertem a „Szeretet útján” című dokumentumfilmért, amit a holtmarosi magyar árvaházban forgattam. Az esélyegyenlőség mellett nagy szerelmem a kultúra, a kortárs művészet. Kipróbáltam már magamat a klipp készítés és a filmgyártás világában is. Írásaim rendszeresen olvashatóak a Fehérvár című hetilapban. Két gyermeket nevelek férjemmel: Vivient és Leventét.

Dr. Herzog Csilla – a rádió és az fmc.hu felelős vezetője
Elérhetőség: herzog.csilla@vorosmartyradio.hu és herzog.csilla@fmc.hu
Bemutatkozás: Végzettségeimet tekintve történelem, ének-zene és pedagógia szakos bölcsész tanár, és médiakutató vagyok. Folytatva családi hagyományaimat 1995-től csatlakoztam a „médiamunkásokhoz”. Első tapasztalataimat a Rádió Egerben szereztem szerkesztő-műsorvezetőként, majd szintén egy helyi kereskedelmi rádiónál köteleztem el magam, 1996-tól 2001-ig szerkesztő – műsorvezető, és hírszerkesztői feladatokat ellátva. Az elektronikus sajtós ténykedéseimet igény szerint színesítettem különböző újságírói munkákkal, főként kulturális, sport és utazás témákban. 2001-től a Magyar Katolikus Rádió Aktuális Rovatának vezetője, szerkesztő-műsorvezetője és hírszerkesztője voltam, majd ugyanezen évtől kezdődően a mai Eszterházy Károly Egyetem Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszékén kezdtem el tanítani. Az intézmény Líceum Televíziójában felelős szerkesztőként látom el a Hírlánc, valamint az Eszterházy Körkép című magazin műsorok szakmai felügyeletét, illetve műsorvezető-szerkesztő tevékenységeit.

Horváth Renáta - fotóriporter
Elérhetőség: horvath.renata@fmc.hu
Bemutatkozás: 2010 óta foglalkozom fotózással. 2014-ben végeztem fotográfusként. Sokféle területen dolgoztam a szakmámon belül,de fotóriporterként találtam meg azt,amit igazán szeretek csinálni. A riportfotózásban, a legtöbb helyzet megismételhetetlen, nem mesterkélt,
ott kell lenni, akkor, abban a pillanatban. Olykor csak egy lehetőség van kattintani, mindig készenlétben kell állni, ez teszi számomra izgalmassá. Az exponálás pillanatában az esemény részévé válok, a jelen múlttá lesz. Szeretem a hivatásom.

Fiers Gábor - szerkesztő
Elérhetőség: fiers.gabor@fmc.hu
Bemutatkozás:Valamikor a ’70-es évek végén fogant, de csak a következő évtized elején látta meg a napvilágot. Az internet a vérében van, a biztonság számára a minden. Leggyakrabban használt online jelszava: 1234, PIN-kódja is ugyanez. Percenként hat leütés sebességgel gépel, a hosszú Ú-t még mindig gyakran ujjkörzéssel keresi. Álneve egy eddig feltöretlen bináris kód, valódi neve ismeretlen. Mottója: I love tejbegrízes fagyi.

Kovács V. Orsolya - szerkesztő
Elérhetőség: kovacs.orsolya@fmc.hu
Bemutatkozás: Székesfehérvárnak köszönhetem a hivatásomat: gimnazistaként a Vörösmarty Színház színészeivel készítettem interjúkat az iskolaújság számára. Kacskaringós úton két évtizeddel később ugyanitt vagyok, Fehérvár kiválóságairól írhatok újra. Ciprusnak köszönhetem a családomat: férjemet és kislányomat. Szívem egy darabját ott hagytam a napfényes tengerparton, és hiányoznak az ottani naplementék. De boldog vagyok, hogy itt, itthon nevelhetem fel a lányomat, ahol én is felnőttem, és a palotavárosi tavak felett lemenő napot minden este látjuk az ablakunkból...

Papp Brigitta - szerkesztő
Elérhetőség: papp.brigitta@fmc.hu
Bemutatkozás

Temesvári Márta 
Elérhetőség: temesvari.marta@fmc.hu
Bemutatkozás:

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár