Menü
fmc.hu szerkesztőség

Látrányi Viktória - főszerkesztő
Elérhetőség: 
latranyi.viktoria@fmc.hu
Bemutatkozás: Több mint egy évtizede gyakornokként kerültem a Fehérvár Televízióhoz. Azonnal szerelembe estem a televíziózással.  Szívügyemnek tekintem az esélyegyenlőséget. Dolgoztam az MTV Sorstársak című műsorának. 2008-ban Esély-díjjal ismerték el munkámat. Szívesen mutatok be érdekes emberi sorsokat, történeteket. 2009-ben Helyi érték díjat nyertem a „Szeretet útján” című dokumentumfilmért, amit a holtmarosi magyar árvaházban forgattam. Az esélyegyenlőség mellett nagy szerelmem a kultúra, a kortárs művészet. Kipróbáltam már magamat a klipp készítés és a filmgyártás világában is. Írásaim rendszeresen olvashatóak a Fehérvár című hetilapban. Két gyermeket nevelek férjemmel: Vivient és Leventét.

Fiers Gábor - szerkesztő
Elérhetőség: fiers.gabor@fmc.hu
Bemutatkozás:Valamikor a ’70-es évek végén fogant, de csak a következő évtized elején látta meg a napvilágot. Az internet a vérében van, a biztonság számára a minden. Leggyakrabban használt online jelszava: 1234, PIN-kódja is ugyanez. Percenként hat leütés sebességgel gépel, a hosszú Ú-t még mindig gyakran ujjkörzéssel keresi. Álneve egy eddig feltöretlen bináris kód, valódi neve ismeretlen. Mottója: I love tejbegrízes fagyi.

Kovács V. Orsolya - szerkesztő
Elérhetőség: kovacs.orsolya@fmc.hu
Bemutatkozás: Székesfehérvárnak köszönhetem a hivatásomat: gimnazistaként a Vörösmarty Színház színészeivel készítettem interjúkat az iskolaújság számára. Kacskaringós úton két évtizeddel később ugyanitt vagyok, Fehérvár kiválóságairól írhatok újra. Ciprusnak köszönhetem a családomat: férjemet és kislányomat. Szívem egy darabját ott hagytam a napfényes tengerparton, és hiányoznak az ottani naplementék. De boldog vagyok, hogy itt, itthon nevelhetem fel a lányomat, ahol én is felnőttem, és a palotavárosi tavak felett lemenő napot minden este látjuk az ablakunkból...

Németh Zoltán - szerkesztő
Elérhetőség: snrzoltan@gmail.com
Bemutatkozás: Már gyermekként is két terület vonzott igazán: az állatvilág és a sport. Tanulmányaimat állatorvosként kezdtem, de sportújságíróként fejeztem be. 2002-től 2016-ig a Fehérvár Televízió szerkesztő-riportereként, illetve saját kommunikációs vállalkozásom mindeneseként tevékenykedtem, kimondottan vállalva lokálpatriotizmusom, mely soha nem engedett elszakadni Székesfehérvártól. Később egy rövid időt eltöltöttem a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémián, 2017-től pedig immár szabadúszóként fogalmazom meg képi és írott gondolataimat, egyre gyakrabban elkalandozva a filmfelvevő masinák operatőri oldalára. Az újságírás azonban örök szerelem, így keresem és mindig megújuló lelkesedéssel dolgozom fel a mindennapinál kicsit extrémebb sztorikat.

Pál Lóránd - szerkesztő
Elérhetőség: pal.lorand@fmc.hu
Bemutatkozás: Már egészen fiatal koromban magába szippantott a média világa. Első számítógépem óta le sem veszem a szemem a monitorról, időközben pedig a kockulás, azon belül is a világhálón való szörfölés lett az első számú hobbim. Annak köszönhetően, hogy be nem áll a szám, a főiskolán a kommunikáció volt az "alap", aminek az évek során a "mestere" lettem. Első szárnypróbálgatásaim után alább hagyott a lendület, ám Székesfehérváron visszataláltam az újságíráshoz. Online-szerkesztőként az internet a második otthonom, így folyamatosan friss információkkal látom el az fmc.hu olvasóit. Délutánonként a focipályán, hétvégente a moziban találhattok, kedvenc ételem pedig a svéd húsgolyó. Mottóm: Mit számít, ha az ember boldog? 

Papp Brigitta - szerkesztő
Elérhetőség: papp.brigitta@fmc.hu
Bemutatkozás: Bár közgazdászként diplomáztam a Kodolányi János Főiskola gazdálkodási szakán, már pályakezdőként is kommunikációs területen helyezkedtem el. Dolgoztam televízióban, rádióban, napilapnál is, illetve a Fehérvár Médiacentrum előtt kilenc és fél évig a MOL Vidi FC-nél, mint kommunikációs munkatárs.

Temesvári Márta 
Elérhetőség: temesvari.marta@fmc.hu
Bemutatkozás:

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár