Menü
Marketing

Novák Zsuzsa - gazdasági és marketing csoport vezető
Elérhetőség: novak.zsuzsa@fmc.hu
Bemutatkozás: Évtizedek óta  dolgozom az üzleti életben, ebből 20 éven át   vezetőként végeztem a munkám.   Szerencsésnek tartom magam, hiszen a számos jó barátság mellett nagy tapasztalatot szerezhettem a kereskedelemben is. Sok jó csapatban dolgoztam már, és most is egy eredményes csapattól kaptam bizalmat a Fehérvár Médiacentrum gazdasági és marketing csoport vezetőjeként. Szakterületem az értékesítés, az egyes munkafolyamatok kialakítása, fejlesztése, hatékonyságának növelése. Szabadidőm központja pedig a világ legkedvesebb családtagja Fülöp, a kiskutya.

Troppert Zita - gazdasági ügyintéző és marketing asszisztens
Elérhetőség: troppert.zita@fmc.hu
Bemutatkozás: Asszisztensi feladatokat látok el a Fehérvár Médiacentrum marketing osztályán. Korábban közel 20 évet töltöttem hasonló munkakörökben, multicégnél és érdekvédelmi szervezetnél. Munkám során a kiemelt üzleti ügyfelek médiamegjelenéseit intézem, továbbá pályázatok előkészítésében és lebonyolításában közreműködőm. Szabadidőmet a családom és a túrázás szeretete tölti ki.


Urbán Enikő - Hirdetési-marketing tanácsadó
Elérhetőség: urban.eniko@fmc.hu, +36 30 306-9623
Bemutatkozás: Marketinges pályafutásom 2012-ben egy helyi rádiónál kezdődött, majd a megyei napilapnál folytatódott. 2019. márciusa óta a Fehérvár Médiacentrum szárnyai alá kerültem, így több felületet tudok biztosítani a marketing megjelenést igénylők számára: Újság – televízió – rádió – online egy helyen! Egyik célom, hogy az álláspiac tematikus oldal által a partnereim megtalálják a megfelelő munkaerőt, az álláskeresők, változtatni szándékozók pedig értesüljenek az új, nyitott munkalehetőségekről print vagy online felületen keresztül.

Breznyánszky Henrietta - marketing munkatárs
Bemutatkozás: Főiskola után helyezkedtem el, a Fehérvár Médiacentrum marketing osztályán, előtte egy évig önkéntesként dolgoztam. Feladataim közé tartozik a hirdetésszervezés, adminisztratív munkák és a kapcsolattartás az ügyfelekkel. Munkámban rendkívül fontosnak tartom azt, hogy az ügyfeleink mindig elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal és munkánkkal. Szabadidőmet legszívesebben a családommal és kiskutyámmal Jackie-vel töltöm.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár