Menü
On-line szerkesztőség

Bácskai Gergely - on-line főszerkesztő
Elérhetőség:  fehervar@fehervar.hu (30/555-10-97)
Bemutatkozás: A József Attila Gimnáziumban érettségiztem, majd a Kodolányi János Főiskolán, illetve a Kemi-Tornion Ammattikorkeakoulu (Finnország) iskolákban tanultam kommunikációt. Főiskolás korom óta dolgozom a Fehérvár Televízióban, de megfordultam a korábbi Reflex, Vörösmarty és Yo Rádióban is illetve korábban bedolgoztam néhány országos magazinba is. A város honlapját, a www.szekesfehervar.hu-t Gáspár Péter barátommal kezdük szerkeszteni még 2003-ban. Szeretem az on-line munkát, mert bármikor látható az eredmény és az, hogy egy-egy anyag mennnyire szolgálja az olvasókat. Néhány éve kevesebbet, sőt mostanában sajnos ritkán dolgozom a televízióban, de ha úgy hozza az élet szeretettel készítek anyagot bármelyik felületünkre. Janka lányommal és Zsigmond fiammal közösen éljük a dolgos hétköznapokat is.

Gáspár Péter - on-line szerkesztő
Elérhetőség: gaspar.peter@fmc.hu
Bemutatkozás: A Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán, majd az ELTE Média szakán szereztem diplomát, majd dolgoztam országos napilapnál és gyakorlati oktatóként a KJF kommunikáció tanszékén is. Tudósításokat, információkat készítek a szekesfehervar.hu honlapra. Részlegünk felel a Fehérvár Televízió által készített híradóanyagok on-line publikálásáért is. Az év 365 napján látjuk el a fehérváriakat friss hírekkel, információkkal.

Kovács József Gábor - on-line szerkesztő
Elérhetőség: kovacs.jozsef@fmc.hu
Bemutatkozás: Aktívan részt veszek a város honlapjának és a Fehérvár TV internetes tartalmának a szerkesztésében. Fontosnak tartom, hogy jól áttekinthetően, rendezett formában jelenjenek meg az internetes felületen az információk.

Müller Tamás - on-line szerkesztő
Elérhetőség: muller.tamas@fmc.hu
Bemutatkozás: Évtizedek óta weblapok szerkesztésével, webportálok karbantartásával, üzemeltetésével foglalkozom. On-line szerkesztőként elsősorban a szerkesztett honlapok műszaki-technikai üzemeltetése a feladatom, valamint információk, videó anyagok, grafikák megjelenítése a különböző on-line felületeken. Szeretném, ha a város honlapjának látogatói egy áttekinthető és felhasználóbarát weboldalról juthatnának információhoz.

Simon Erika - fotóriporter
Elérhetőség: simon.erika@fmc.hu
Bemutatkozás:  Pályám kezdete óta azt csinálom amit szeretek; fényképezek. Megpróbálom elkapni a pillanatot,"több- kevesebb sikerrel." Érdeklődésem középpontjában mindig is a sajtófotó állt, azon belül a sport és a színház.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár