Menü
A robotporszívók előnyei
2023.09.19.

Sok olyan ember van, aki nem szeret porszívózni. Egyrészt a készülék lehet igen hangos is, a takarítás pedig sok erőfeszítéssel jár: le-fel kell hajolgatni közben. Ráadásul sok időt el is vesz az egész folyamat, amit hasznosabb dolgokra is fordíthatnánk. Mit lehet tenni?

Azoknak, akik “kiszerveznék” ezt a feladatot, érdemes szétnézniük a Miele robotporszívó kínálatában, hiszen itt önállóan működő, akár előre programozottan is induló, hatékony, kompakt kis gépek találhatók. Ismerjük meg, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek ezek az eszközök!

A jó robotporszívó előnyei

Az igazi nagy könnyebbséget a porszívózás terén a robotporszívók hozták el. Ezek nagy előnye, hogy önállóan is működnek, végzik a dolgukat rendületlenül, nem nekünk kell le-fel hajolgatni, erőt kifejteni szőnyeg- vagy padlótakarítás közben.

Ezek a kompakt kis gépek előre meghatározott útvonalon körbejárnak, és minden port eltávolítanak a felületről. Lapos kialakításuknak köszönhetően akár az ágy vagy kanapé alá is be tudnak menni, és ott is felporszívóznak. Ideálisak nappaliba, gyerekszobába, dolgozószobába is.

Akkor is tudnak dolgozni, ha mi nem vagyunk otthon, így akit zavar a készülék hangja, nyugodtan választhat robotporszívót. Időt és energiát takaríthatunk meg a hatékony kis géppel, ráadásul rend és tisztaság fogad minket, mire hazaérünk.

A Miele robotporszívók speciális funkciói

Jól tudjuk, milyen magas minőséget képviselnek a Miele háztartási gépei, nincs ez másképp a robotporszívók esetében sem. Nézzük, melyek azok a tulajdonságok, amik miatt érdemes a Scout RX3 készülékek bármelyikét választani!

  • Home mapping: Ezek a robotporszívók előre felderítik a szobákat, és egy virtuális térképet hoznak létre, majd ez alapján kiválasztják a takarítás ideális útvonalát. Mobilkészülékünkön pedig pontosan látjuk, hol tartanak éppen. Ehhez csupán annyit kell tenni, hogy letöltjük a megfelelő appot a telefonunkra.
  • Egyedi tisztítás: Az app segítségével azt is beállíthatjuk, hol történjen meg a porszívózás, és melyek azok a területek, amelyek maradjanak ki.
  • Háromféle indítási mód: A modern robotporszívók érintőkijelzővel rendelkeznek. Itt is csupán két gombnyomás szükséges, és máris elindul a gép, hogy elvégezze a feladatát. Ám arra is van lehetőség, hogy előre programozott időben kezdjen neki a készülék a takarításhoz, sőt távirányítóval is tudjuk irányítani, mikor induljon, mikor álljon le, merre menjen.

További igazán hasznos funkciók

  • Furniture Protection Technology: Ennek a funkciónak köszönhetően a Scout RX3 robotporszívó kikerüli az útjába eső tárgyakat, nem ütközik semmibe. Képes a szintkülönbségeket is felismerni, így nem fordul le a lépcsőn. Sőt! Biztonságosan jut fel a szőnyegre a padlóról és képes az ajtóküszöbön is átmenni.
  • AirClean Plus szűrő: Ez tökéletesen tiszta levegőt biztosít, a beszívott por a porgyűjtő tartályban marad.

Egy robotporszívó számtalan előnnyel rendelkezik a hagyományos modellekkel szemben, érdemes erre szavazni, amennyiben szeretne egy megbízható segédet a takarításhoz.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár