Menü
Az eljegyzési gyűrű fajtái
2023.09.19.

Sokféleképpen lehet az eljegyzési gyűrűket kategorizálni, például a színük alapján, vagy hogy hány követ tartalmaznak, esetleg a főbb stílusjegyek szerint. Az biztos, hogy aranyból készülnek ezek a különleges üzenetet hordozó ékszerek, ezen belül pedig sárga, fehér, vagy rozé arany közül választhatunk.

A kövek alapján lehet egyetlen követ magába foglaló, vagyis soliter, vagy több követ is tartalmazó ez az ékesség. Azonban, ami a kiválasztás során a legfontosabb szempont, az mindenképpen a stílus, így cikkünkben a menyasszony személyiségéhez illő eljegyzési gyűrűk fajtáit mutatjuk be.

Miért ennyire jelentős, hogy milyen stílusú az ékszer?

Az eljegyzési gyűrű egy olyan ékszer, ami folyamatosan díszíteni fogja a menyasszony kezét, ezért nagyon fontos, hogy passzoljon hozzá, mondta el a Brillancy Ékszermanufaktúra bemutatótermének vezetője. Könnyen mellélőhet a kedves vőlegény, ha nem olyan gyűrűt választ, amit teljesen magának érezhet kedvese, ezáltal pedig öröm helyett feszengés lesz a lánykérés eredménye. 

Annak érdekében, hogy az ékszer felhőtlen boldogságot okozzon az első pillanattól kezdve, ismerni kell a hölgy stílusát, ezáltal pedig könnyen megtalálható a hozzá illő ékszer. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy mik a menyasszonyunk preferenciái, akkor figyeljük meg az általa hordott ékszereket és ehhez hasonlót keressünk.

Aki a klasszikus vonalat kedveli

Ha a menyasszonyod a klasszikus elegancia híve, szereti a visszafogott ékszereket és a ruhái sem kihívóak, akkor válassz számára klasszikus sárga aranyból készült soliter gyűrűt, melyben a gyémánt pezsgőszínű és semmiféle más díszítést nem tartalmaz, esetleg néhány kisebb kő dobja fel az ékszer megjelenését.

Ne félj vastagabb gyűrűt választani abban az esetben, ha a párod gyakran jár társaságba vagy társadalmi eseményekre, ebben az esetben az eljegyzési gyűrű ki fogja emelni az eleganciáját.

Ha a hölgy szereti a természetes dolgokat

Ha a párod kerüli a feltűnést, az erős sminkeket és imádja az egyszerű és kényelmes ruhákat, akkor válassz számára fehér aranyból készült, egy központi vagy több apró kőből álló gyűrűt, ami ki fogja emelni a természetes szépségét minden helyzetben.

Ha a párod maga a rejtély és a titokzatosság

Beláthatod, hogy nem vehetsz valami átlagos, hétköznapi darabot. Válassz egy különlegességet, kecses vonalvezetésű, egzotikus formájú ékszert, ami tovább növeli kedvesed ellenállhatatlan vonzerejét.

A modern nő

Ha a menyasszony egy ízig-vérig mai nő, akkor egy modern, akár szögletekkel rendelkező, fekete gyémántot tartalmazó ékszer telitalálat lesz a számára!

A meg nem értett művész

A párod kreatív, mindig új művészi projekten dolgozó, kissé elvont, lelkes alkotó? Válassz szokatlan vonalvezetésű, fehér vagy rozé aranyból készült, feltűnő követ tartalmazó egyedi megjelenésű eljegyzési gyűrűt számára, meglátod, rajongani fog érte!

Láthatod, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy a menyasszonynak milyen a személyisége, ezért az eljegyzési gyűrű vásárlásakor mindig vedd figyelembe ezt a fontos tényezőt!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár