Menü
Az otthon kényelmében a teraszon is
2024.01.12.

Napjainkban már kint sem kell lemondani az otthonok kényelméről, a teraszon is lehet a nappaliban megszokott kanapéval, fotelekkel funkciójában megegyező, azonban a kültéri körülményekhez maximálisan alkalmazkodó berendezésed.

Különféle stílusú kerti ülőgarnitúrák közül válogathatsz a Dublino Home-nál, ha a nyári szezonban sok időt tervezel a szabadban tölteni, élvezni a nyugodt, madárcsicsergős reggeleket, a napsütést vagy a kellemes hőmérsékletű nyárestéket. Nem tudod, hogy az óriási kerti bútor kínálatból hogyan válassz? Tarts velünk, segítünk a döntésben, összeszedtük a legfontosabb szempontokat, hogy gondtalanul és kényelmesen tölthesd az időt a teraszon!

Kényelemben a teraszon

Ma már az otthonaink kényelméhez hasonlóan rendezhetjük be az erkélyeket, teraszokat, hiszen számtalan szebbnél szebb kerti kanapé és más kültéri bútor közül válogathatunk. Nem kell tehát lemondani a nappaliban megszokott komfortról, a korszerű anyagoknak köszönhetően odakint is lehetőség nyílik párnázott fotelek, ülőgarnitúrák elhelyezésére. Figyelni kell azonban, hogy ellenálló, strapabíró, időjárásálló kültéri huzattal, párnákkal ellátott bútorokat válassz, hiszen csak ezek garantálják a tartósságot.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a teraszon is berendezel egy nappalit, számtalan lehetőség közül válogathatsz a rendelkezésre álló helynek, illetve igényeidnek megfelelően. A grillezés a mindened, így a kint tartózkodást gyakran kötöd össze étkezéssel? Vagy szívesen olvasgatsz a teraszon, élvezed a napsütést a medenceparton? Mindenre van megoldás!

Kerti kanapék pihenéshez

Sokan ábrándoznak arról, hogy kevés szabadidejüket, amikor csak tehetik, otthonuk kényelmében töltik, így lakásukat ennek megfelelően rendezik be. Nyáron azonban jólesik kint lenni a friss levegőn, még ha csak egy kis erkéllyel, terasszal vagy kerttel rendelkeznek is. A pihenést pedig mi szolgálhatná jobban, mint egy kényelmes kerti kanapé! 

Számtalan stílusban, színben és méretben áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot, akár szűkös helyre, akár egy óriási teraszra keres, akár klasszikus, akár modern megjelenésűt. A korszerű anyagok és kialakítás jóvoltából a karbantartás, téli tárolás sem jelenthet gondot, érdemes tehát alaposan körüljárni a témát választás előtt.

A döntés szempontjai

A költségvetés meghatározó, azonban nem az egyetlen és legfontosabb szempont. Sokkal inkább a rendelkezésre álló hely szabja meg, milyen ülőgarnitúrát választhatunk a teraszra. Érdemes valamennyi lehetőséget számba venni, kipróbálni, hogy a legkényelmesebb megoldás mellett dönthessünk. 

Amennyiben nem szeretnénk a karbantartással sok időt tölteni, a bútorokat rendszeresen festeni, a korszerű, időtálló műanyagok, a műrattan és az alumínium jelenthet megoldást. Választhatunk párnázott sarokgarnitúrát vagy különálló kanapékat, foteleket, valamint hozzáillő dohányzóasztalokat, lábtartókat. A színeket is otthonunkhoz igazíthatjuk, így téve harmonikussá a környezetünket.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár