Menü
Csodás karácsonyi dekoráció az ablakra
2022.11.23.

Karácsonykor mindannyian szeretjük a díszes dekorációkat, melyek az ablakon is kifejezetten jól mutatnak. Mai cikkünkben világító ablakdíszeket mutatunk be, melyek biztosan neked is elnyerik majd a tetszésedet. Ha érdekel a téma, mindenképpen érdemes velünk tartani!

LED-es megoldások

A takarékosság és a környezetvédelem jegyében természetesen ezen termékek közül is számos LED-es variáció érhető el. Ezek nemcsak kevesebb energiát fogyasztanak, hanem jobb minőségű fényeket is biztosítanak számodra. 

Így ha ezek mellett döntesz, akkor csak nyerhetsz. Méretekben, illetve formákban is rengeteg választási lehetőséged van, így biztosan megleled majd a számodra leginkább szimpatikus darabot. Szeretnél szétnézni közöttük? Válogass a Deconline.hu világító ablakdísz kínálatában, ahol díszek garmadája vár rád!

Ha egyszerűbb megoldásra vágysz, akkor tapadókorongos fali akasztókat is beszerezhetsz. Ez a gyerekeknek is jó móka lehet, hiszen izgalmas közös program felragasztgatni őket az ablakra. Ráadásul igencsak kedvező áron juthatsz hozzá ehhez a termékhez, így mindenféleképpen érdemes lesz vetni rá egy pillantást. 

Kialakításuknak köszönhetően stabilan megmaradnak a sík felületen, így nem kell azon aggódnod, hogy idő előtt leesnek. Ennek köszönhetően az egész ünnepi időszak alatt kiválóan fognak mutatni a nyílászárón.

Csodás hópihe a lakásba

Az ünnepi időszakot sokan a havazással azonosítjuk. Hiszen nincs is szebb téli látkép annál, mint amikor beborítja a környéket a fehér hó, hiszen csodálatos tájnak lehetünk ekkor szemtanúi. Ha az otthonodban is rekonstruálnád ezt az esztétikai élményt, akkor egy hókristályos ablakdísszel tökéletesen megteheted ezt. 

Ez a változat is stabil tapadókorongos rögzítési móddal rendelkezik, így biztosan nem lesz gondod a felhelyezésével. LED-es mivoltának köszönhetően pedig minden igaz rá, melyet az első bekezdésben olvashattál.

Az angyal, a csillag, valamint a csengő szintén elengedhetetlen kelléke a karácsonyi hangulatnak. Ezen mintázatokban is elérhetőek a világító ablakdíszek, így ha ezekkel szimpatizálsz, akkor ilyen módon is díszítheted lakásodat. 

Természetesen elmaradhatatlan a “Merry Christmas” felirat is, melyet szintén elhelyezhetsz világító formában az ablakon. Így a félhomályban, illetve a sötétben is jó hangulatú perceket szerezhetsz a családnak. Hiszen ezen fényeket mindenki kedvelni fogja.

Kedves rénszarvasok

A mikuláshoz köthetően természetesen a rénszarvasok sem maradhatnak ki az ünnepi repertoárból. Ebben a témában is széles kínálatból válogathatsz. Mivel minden csemete izgatottan várja, hogy milyen meglepetést hoz neki a télapó, ezért az ablakon megpillantva is biztosan örülni fognak neki.

Végül a hóembert említenénk, mely szintén kihagyhatatlan ebben az időszakban. Reméljük, hogy a segítségünkkel te is ki fogod tudni választani a megfelelő karácsonyi ablakdíszeket. Az ünnepi dekorációk sokat dobhatnak otthonod hangulatán, így neked is érdemes lesz némi világító ablakdísszel dekorálni a lakást.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár