Menü
Egyedi ajándék bármilyen alkalomra
2024.01.16.

Beszerezni egy egyedi ajándékot a szeretteink számára, bármilyen alkalomról is legyen szó, nem a legegyszerűbb feladat, sokszor még a gyakorlott ajándék beszerzőknek is komoly fejtörést okoz.

Egy névre és személyre szabható ajándékkal viszont nem lőhetünk mellé, egy ilyet azonban sajnos nem mindenkinek van ideje és energiája saját kezűleg létrehozni. Alapanyagot kell szerezni, nem mellesleg pedig maga a folyamat is komoly koncentrációt igényel. Ha fáradtan látunk hozzá az elkészítéshez, garantáltan nem lesz túl igényes a végeredmény.

Ha ez nekünk nem fér bele, akkor sem kell lemondanunk arról, hogy valamilyen személyes meglepetéssel kedveskedjünk a családtagoknak és a barátoknak, hiszen az interneten számos olyan webáruház akad, amely többféle egyedi termék készítésével foglalkozik.

Legyen ötletes, de megvalósítható az ajándék!

Fontos azonban, hogy az elképzeléseink a megvalósíthatóság határán ne nyúljanak túl! Vagyis legyen az ajándék ötletes, de megvalósítható is egyben, mint amilyen például a Namely.hu kínálatában is kapható név bokalánc, ezüst névékszer vagy fényképes, egyedi hold lámpa, amely nem csupán hangulatos világítást nyújt, hanem egy teljesen új dimenziót hozhat a szobába.

Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy a rendelésnél megadjuk az általunk preferált lámpa paramétereit, azt a szöveget és fényképet, amit előre kigondoltunk, a webáruház tervezői pedig pár nap alatt elkészítik. 

Bármilyen alkalom esetén szóba jöhetnek

Ezeknek az egyedileg legyártott ajándékoknak az is az előnyei közé sorolható, hogy nemcsak a megajándékozott személyével, hanem a jeles eseményekkel is kifejezetten harmóniába hozhatók. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan az ünnep körüli események középpontjába és a megajándékozott szívéhez közel kerülhetnek.

Továbbá a jó hír az, hogy sem korban, sem nemben nincsen megkötés, nyugodtan odaajándékozhatod őket annak a személynek, akiről tudod, hogy mindene megvan, és nem szeretnéd felesleges dologgal terhelni.

Nekünk csak le kell adni a rendelést, a webáruház pedig a korszerű technológia és minőségi alapanyagok felhasználásával teljesíti azt. Amennyiben pedig kérdéseink merülnének fel, akkor bizalommal fordulhatunk az ügyfélszolgálatos munkatársakhoz a megadott elérhetőségeken.

Az utolsó pillanatra hagyott ajándékok esetén is megmenthetik a helyzetet

Ha még a fentebb említett dolgok nem lettek volna elegendők, az is ezeknek az ajándékoknak az előnyei közé sorolható, hogy ha véletlenül kifutnánk az időből, és mondjuk már csak egy hetünk maradt a vásárlásra, megmenthetik a helyzetet. 

A szállítási és az elkészítési idő ugyanis általában 2-5 munkanap, a végeredményt látva pedig az ünnepeltnek sem lesz hiányérzete. Nem marad el tehát az öröm, és nekünk sem kell kompromisszumot kötnünk a körülményeink miatt.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár