Menü
Egyedi kerti bútorok a teraszra
2024.03.19.

Amikor a terasz berendezésén gondolkodunk, akkor biztosan eszünkbe jut, hogy milyen bútorokról és kiegészítőkről kell gondoskodnunk. A pompás és elegáns kerti asztalok, székek, kanapék mind azért vannak, hogy kiszolgálják a kényelmünket, egyúttal otthonossá tegyék a teret. 

Egyetlen kérdés merülhet fel ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy milyen stílusra szavazunk. A legjobb megoldás az, ha a kinti és a benti tér összhangban van egymással, amiben az olasz bútorok is nagy segítségünkre lehetnek. Az alábbiakban olyan egyedi megoldásokat mutatunk be, amelyek bármely otthon esetében megállják a helyüket.

A kerti bútorok világa

Egy prémium és elegáns kerti bútor különlegessége, hogy a pihenést és a jó közérzetet szolgálja. Emellett természetesen modernek ezek az eszközök, tartós anyagból készülnek, nem beszélve az ellenállóságukról és a hosszú élettartamról. A Kulteributorok.hu kerti étkezőivel például bárki jól járhat, tekintve, hogy sok olyan szettel találkozhatunk, amelyekhez sarokkanapé, étkezőasztal, valamint fotel is tartozik.

Az antracit portszórt alumíniumból készült Pisa modell fa asztallappal került a kínálatba, amihez a gyártó időjárásálló szürke párnákat álmodott meg. Modern, tartós, kényelmes, ezen tényleg élmény lesz elfogyasztani a reggeli kávét vagy éppen elolvasni a kedvenc könyvünket. A karbantartásuk sem bonyolult, tárolni pedig szintén könnyen lehet, így tényleg remek választás az új terasz berendezéséhez.

Mit tudnak a Nardi kerti bútorok?

A Nardi bútorok modulárisak, ami azt jelenti, hogy egyszerűen bővíthetőek, egymásra rakásolhatóak, a tisztításuk pedig még gyorsabban megvan. Minimális karbantartást igényelnek, ami főleg egy olyan kertben jön jól, ahol gyakran lesznek porosak a teraszon található bútorok. Jó megoldás abban az esetben is, ha nincs fedés a teraszon, hiszen ebben az esetben szintén sokszor lesz piszkos, szennyeződésekkel teli a kültéri étkező vagy a kanapé.

A Nardi kerti kanapé komodo a kültéri kollekció egyik különlegessége. A minőségi sarokkanapét extra kiegészítőkkel egy hatalmas garnitúrává alakíthatjuk, ahova bátran meghívhatjuk a családot vagy a barátokat. A különlegessége, hogy több darabból tevődik össze, mérete tetszés szerint alakítható. Enyhén ívelt formával rendelkezik, puha szövete pedig kényelmessé és otthonossá teszi a külteret.

Fotelek és kerti asztalok

A másik népszerű kerti bútor a Nardi fotel, ami szintén moduláris megoldással készült. Ez a karfa és a háttámla mobilis jellegéből fakad, hiszen az ülés mindegyik oldalára rögzíthetőek. A kiváló minőségű üvegszálas szerkezete, valamint a szövet párnái légáteresztőek, ennek köszönhetően nem penészesedik, nem lesz kellemetlen szagú.

Végül, de nem utolsósorban szót kell ejtenünk a kerti asztalról is, ami hatékonyan bővíthető, ami a kertben is nagyon hasznos tulajdonság. A henger alakú, alumíniumlábakkal készült változat egy darabig biztos nem megy tönkre. Összecsukva alig foglal helyet, ráadásul több színben kapható.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár