Menü
Emelje új magaslatokba az étkezést!
2023.02.14.

Van, ami soha nem megy ki a divatból. Ilyenek a bárszékek és a bárasztalok, melyeket főleg akkor érdemes beszereznie, ha különleges hangulatra vágyik az otthonában. A bárpultok gondoskodnak arról, hogy a mindennapok is kivételesek legyenek. Komplett étkezőgarnitúrának is beillenek, de a konyhai pultokat is tökéletesen kiegészítik.

Különleges életérzés

A stílusos bárszékekkel és bárasztalokkal egyedi hangulatot és dinamikát adhat otthonának. A MÖBELIX bárszékei és asztalai segítségével megteremtheti azt az enteriőrt, amire csak vágyik. Megreggelizhet a bárpultnál, elolvashatja a reggeli híreket miközben a kávéját kortyolgatja, akár egy menő kávézóban. Egy gyors ebéd elfogyasztására is tökéletes hely, valamint ha este beugrik pár barát egy italra, kellemesen elbeszélgethetnek a pultnál.

Szó szerint magasabb szintre emeli az étkezéseket.

Attól függően, hogy milyen az otthona berendezése, a bárpult mellé választhat fa vagy fém székeket is. A puha kárpittal vagy textilbőrrel bevont modellek egyformán kényelmesek.

Praktikus és látványos

Amikor nincs éppen használatban a bárasztal, akkor az évszaknak vagy ünnepeknek megfelelő dekorációval feldobhatja vagy gyümölcsös tálat, italokat helyezhet el rajta. Ráadásul, ha jól választja meg a magasságát, még dolgozhat is rajta. Hiszen kényelmesen elfér rajta egy laptop és a munkavégzéshez szükséges eszközök. Így egy rögtönzött home office is kialakítható, ha a helyzet úgy kívánja.

Soha többé nem lesz egyedül a konyhában

Főzés közben sokszor úgy érzi, nem tud bekapcsolódni a beszélgetésbe? Többé nem fogja egyedül érezni magát, ha néhány bárszéket helyez a konyhapult mellé, mert így Ön is bekapcsolódhat a beszélgetésbe és nem marad le semmiről, sőt, még a társaságot is bevonhatja a főzésbe. A magas és forgószékeken ülni kicsit olyan érzés, mintha állna az ember és mobilabb is, ha a teendők megkívánják.

A vacsorát szeretné főzni, de a gyerkőcnek is segíteni kell a házi feladat megoldásában? A leckét a pult mellett ülve is megírhatja a gyermek, főzés közben meg tudják beszélni, ha elakadt egy-egy feladat megoldásában.

Koktélparti a nappaliban

Nemcsak a konyhában vagy az étkezőben alakíthatja ki a bárpultot, hanem a nappali egyik sarkában is. A bárasztal és székek tökéletes partikellékek. Bármi is az összejövetel apropója, a magas és keskeny bútorok praktikusak, ideálisak és modern megjelenésűek, segítségükkel helytakarékos teret alakíthat ki.

Ha nincs elegendő ülőhely a nappaliban, akkor az állófogadás a megoldás, így könnyebben is tudnak mozogni a vendégek és több emberrel társaloghatnak egyszerre. A pult mellett pedig kényelmesen eltölthetik az estét.

Ha beszerezte a szükséges bútordarabokat a tökéletes bár hangulathoz, akkor már csak a koktélok és a finom partifalatkák hiányoznak, és kezdődhet az este!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár