Menü
Ezek a kabátok lesznek az idei szezon legfelkapottabb darabjai
2022.10.26.

Megérkezett a hűvös időjárás, ezzel együtt előkerülnek a kabátok és a dzsekik. Minden évben újabb és újabb divattal találkozhatunk, nem kivétel ez alól az idei sem, hiszen ismét megvan az uralkodó stílus. Jelenleg a legszuperebb és legfelkapottabb átmeneti kabát a steppelt, illetve a pufi változat, legalábbis a férfi és női divat területén. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a darabokat, amelyeket érdemes beszerezned erre a szezonra!Az őszi hónapok legdivatosabb kabátjai

Ahogy már a bevezetőben említettük, minden évben megvan az a stílus, amely uralkodónak számít a divat területén. A Borgo.hu férfi és női kabátjai és dzsekijei között bőven akad majd olyan darab, amely neked is tetszetős lesz. Egy szuper, minőségi és trendi darabra ugyanis minden igényes úriembernek és hölgynek szüksége van, ha valahol meg akar jelenni.

Nagy szerencse, hogy manapság minden nagyobb gyártó készül újdonságokkal, így bármikor akarsz kabátot vagy dzsekit vásárolni, mindig találsz friss és modern darabokat. Most is igyekeztek olyan különlegességekkel előrukkolni, amelyeknek köszönhetően egyetlen őszi vagy téli reggelen sem kell fáznod. Legyen szó katonai vagy éppen sportos dzsekikről, mellényekről, a Borgo.hu-nak hála szinte minden felsőruházati cikket megtalálhatsz a neten.

Katonai kabátok

Az egyenruhák által inspirált katonai mintás férfi dzsekik 2022-ben is divatosnak számítanak. Az elsőre talán túlzottan szigorú vonalvezetésű és egyedi színvilágú ruhák sokoldalúnak tűnhetnek. A rövid fazonok a hétköznapi szettek esetében azonban igen jól mutatnak, míg a hosszabb változatok, amelyek esetében némelyeket nagyobb gombokkal díszítenek, sokkal formálisabbak. Utóbbiak legtöbb esetben az alkalmi viseletek kapcsán kerül előtérbe.

Ez a kabát tökéletesen beleillik a másik nagy trendbe, az úgynevezett utility look-ba. Ez egyfajta funkcionális, oversize munkaruha, mint a cargo nadrágok, vagy éppen az overálok becsempészése a mindennapi viseletbe.

Ezt viseld, ha sportosan akarsz megjelenni!

Amennyiben úgy érzed, hogy hozzád a sportos darabok állnak a legközelebb, akkor nyugodtan válogass az Under Armour márka modelljei közül. Az 1996-ban született cég eleinte egy apró vállalkozásként indult, azonban viszonylag rövid idő alatt került be a köztudatba, köszönhetően annak a pólónak, amely kiszűrte a nedvességet, ezzel szárazon tartotta a sportolókat mozgás közben.

Ettől függetlenül nemcsak felsőkkel, hanem kabátokkal is foglalkoznak, így alkották meg a Sportstyle Tricot férfi dzsekit, amely egy igen praktikus és divatos őszi és téli társ a hétköznapok során. A 2021-es kollekció különleges darabja egyedi fejlesztést kapott, így igen magas minőségű edzőruháról van szó, amely megállja a helyét akár vásárlásnál, akár kültéri futás során. Az extra meleg megtartásának köszönhetően nem fogsz benne fázni, míg a nyílt zsebekben kényelmesen elférnek a kezeid.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár