Menü
Ezeket a termékeket válaszd, ha kutyakozmetikusként dolgozol
2024.04.30.

Manapság szinte bárhol kaphatunk kutyakozmetikai eszközöket, samponokat, balzsamokat vagy éppen szőrápoló készítményeket. Azonban nagyon nem mindegy, hogy melyik állat számára és milyet szerzünk be. Egyes szőrtípusokhoz ugyanis különleges termékekre van szükség, legyen szó rövidebb vagy hosszabb bundáról, hajról, esetleg kopasz kutyáról egyaránt.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyik terméket érdemes választanod, ha kutyakozmetikusként tevékenykedsz.

Mire lehet szükség?

A GroomART kutyakozmetikai termékei között szinte mindent egy helyen megtalálhatunk, amire a kutyák és macskák szőrének ápolásához szükség lehet. Nem maradhat el sem a balzsam, sem a sampon, sem a szőrnyíró olló, de még a kozmetikai kiegészítők sem. Persze felmerülhet a kérdés, hogy melyiket érdemes megvenni.

Mit tud a Pet Society?

A céget 20 éve alapították meg Sao Paulóban. A brazil Pet Society a higiéniai, szépségápolási és állategészségügyi termékek egyik, ha nem a legismertebb vállalata. Világszerte tudják, hogy kik ők és mivel foglalkoznak. Széles körű ismeretekkel rendelkeznek a nyersanyagbeszerzést és a kozmetikai készítményeket illetően, emellett kizárólag biztonságos és egyedi termékeket fejlesztenek. Az állatorvosi és a kozmetikai piaci igényeire nagy hangsúlyt fektetnek, a tervezés során mindig figyelembe veszik az aktuális trendeket.

Modern gyárral rendelkeznek, ahol követik a helyes gyártási gyakorlatokat és persze a környezetvédelmi ellenőrzés nemzetközi szabványait. A floridai telepüknek hála több mint 40 országba exportálnak, szem előtt tartva a modern technológiát és a kiváló minőségű termékeket.

Tiszteletet adnak mindenkinek, senkit sem diszkriminálnak, védik a környezetet, emellett folyamatos innovációval tartják fenn magukat. Hozzájárulnak egy jobb társadalomhoz, valamint segítik a gazdaságilag fenntartható vállalatok vezetését.

Milyen termékekkel foglalkoznak?

Többek között samponokat, balzsamokat, szőrápoláshoz és pakoláshoz szükséges termékeket forgalmaznak. Samponok terén a legismertebb és a legkedveltebb a Hydra Moisturizing, amely egy koncentrált formula, 10:1 arányban hígítható. Gyengéden tisztítja és kondicionálja a kutyák és macskák szőrzetét, bár főleg hosszú szőrű állatoknak találták ki. A mélytisztító hatású sampon szagsemlegesítő, segít a csomók bontásában, emellett könnyen fésülhető szőrt eredményez. Puha és lágy esést ad a bunda számára, megkönnyíti az öblítést és a szárítást.

Ugyanennek a termékcsaládnak kondicionálója is van, ami szintén ugyanabban az arányban hígítható, mint a sampon. A balzsam fokozott fényt és puhaságot ad az állat számára, emellett minden szőrtípushoz alkalmazható. A zabpehelykivonattal és szőlőmagolajjal készült változat könnyen kiöblíthető, így nem kell egy órán keresztül mosni az állat bundáját. A terméket a kutyák és macskák professzionális tisztítására fejlesztették ki, hidratálja és nyugtatja a bőrt, valamint a szőrzetet. Érdemes megtekinteni a teljes kínálatot!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár