Menü
Hogyan varázsolj egy pillanat alatt mesés világot a falra?
2023.02.13.

Bizony nem könnyű dűlőre jutni abban a kérdésben, hogy színesre festett vagy tapétázott legyen a gyerekszoba fala. Ha mintás tapétára esik a választás, akkor apró vagy nagy méretű legyen rajta a minta? De mi lesz, ha gyorsan megunja a csemete, akkor újra kell tapétázni az egész szobát?

Van egy sokkal jobb és egyszerűen kivitelezhető ötletünk, mégpedig a falmatrica. Megunta a gyermek Bambit a falon, semmi gond, egy mozdulattal eltávolítható, és máris jöhet helyette az új kedvenc. Ez ilyen egyszerű! Mégpedig felfordulás nélkül.

A szoba hangulatának megváltoztatása egyszerűen és gyorsan

A kisgyermekek esetében még viszonylag gyorsan változnak az aktuális kedvencek, ezért nem igazán praktikus mintás tapéta mellett dönteni. Helyette sokkal időtállóbb választásnak bizonyul az egy színre festett fal, mely remek alapot és hátteret biztosít a falmatricáknak.

A Babaágynemű bolt webáruház falmatricái variálhatóságot is biztosítanak, mert oda ragasztod fel, ahova csak akarod. Ha pedig megunja a gyermek a korábban imádott macit a falon, akkor egy mozdulattal nyom nélkül eltávolítható, és helyére kerülhet valami más.

Stílusos gyerekszoba falmatrica segítségével

A falmatricák segítségével egyedi hangulatot tudsz kialakítani a gyermeked szobájában. Ha nem kedveled az állatfigurákat a falon, vagy egyszerűen nem illik az enteriőrbe, akkor a minimál falmatricák nyújtanak ideális megoldást.

A pöttyök, szívek, felhők, csillagok, léggömbök látványa megunhatatlan. A skandináv stílusban berendezett gyerekszobában csodásan mutatnak, mivel nem hivalkodó mintákról van szó, ezért nem uralják a teret. Ha több évre választod a matricát, akkor érdemes a minimál falmatricák közül válogatni.

Mesés erdő a falon

Milyen falmatrica kerüljön a gyerekszobába, ha erdei hangulatot szeretnél kialakítani? Ekkor mindenképpen a kedves erdei állatok és csodás fenyők között érdemes válogatni. Az erdei témában készült matricák segítségével egy mozdulattal behozhatod a természetet a négy fal közé. Ráadásul többféle stílusban is elérhető. Attól függően, hogy milyen hangulatban van berendezve a szoba, milyen színűek a bútorok és a textilek, kiválaszthatod a legmegfelelőbb falmatricát a gyerekszobába.

Romantikus lányszoba vagy igazi fiús birodalom

Bármi megoldható, a matricák olyan hangulatteremtő megoldások, melyek segítségével karaktert adhatsz a helyiségnek. A romantikus, hatalmas méretű virágok kellemes enteriőrt teremtenek. A fehér és pasztell rózsaszínben pompázó lányszobákból nem hiányozhatnak a liliomok és bazsarózsák.

A kék színben berendezett fiúszobába jól illenek a tengerész témában készült matricák. Nem szükséges a bútorokat tengerparti stílusban beszerezni, mert könnyen megvalósítható a kívánt hatás, ha a falra bálnák, világítótornyok, vitorlások, tengeralattjárók, sellők kerülnek.

A falmatricák segítségével bármit megvalósíthatsz, amit csak szeretne a gyermeked!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár