Menü
Hullik a hajad? Állítsd meg lézeres kezeléssel!
2022.07.25.

A folyamatos hajhullás nemcsak kellemetlen és ijesztő, de jelzésértékű is: arra figyelmeztet, hogy valami nincs rendben a szervezetedben. Bármennyire is zavaró vagy szégyenkezel miatta, inkább arra koncentrálj, hogy az okot megtaláld!


Biztosan próbálkoztál már különböző tablettákkal, krémekkel, hajszesz használatával, de itt a probléma gyökerét kell felkutatni és megszüntetni! Persze egyik sem oldotta meg a gondot, ugye? Erre nyílik lehetőséged a ResurFix lézeres kezeléssel!

Mi az a ResurFix?

A ResurFix az Aesthetica Orvosi Központ hajhulláscsökkentő és hajstimulációs protokollja, ami innovatív és komplex lézeres hajgyógyászati terápia. Ez az eljárás valóban forradalmi, hiszen a problémák mögötti okok felkutatásában segít és azokat semmisíti meg. Hiszen ha csupán a hajhullást próbálná megállítani, azzal csak látszatmegoldást nyújtana.

A protokoll nemcsak a hormonális változásokkal járó, de a férfias hajhullás és a foltos hajhullás kezelésében is végleges eredményeket hoz. Bár mindkettőt a férfiak betegségének tulajdonítjuk, azonban nők is szenvednek tőlük.

A ResurFix amellett, hogy javítja a hajhagymák oxigénellátását és tápanyag ellátását, az eltömődött tüszőket is tisztítja. Ezenfelül serkenti a haj növekedését, és a sejtek osztódását is elősegíti és meggyorsítja.

Hogyan épül fel a protokoll?

Az első konzultáción beszámolsz a panaszaidról, majd a szakember diagnosztizálja a hajad állapotát. Meghatározza a hajhullás típusát, megvizsgálja a hajszálakat és a hajhagymákat is. Ezt követően komplex, személyre szabott kezelési tervet dolgoz ki számodra, mert az Aesthetica Orvosi Központban ez jár Neked!

Extrém hajhullás esetében szakképzett egészségügyi asszisztens vesz vért, így a labordiagnosztika után a hajhullás belső okairól is pontos képet kapnak. Ezek az okok lehetnek a klimax, a PCOS, különféle vitaminok hiánya vagy hormonális problémák.

Ezután kezdődik meg a kezeléssorozat, ami 6-10 alkalmat jelent a problémák nagyságától és igényektől függően. A lézeres hajstimulációt egy korszerű Lumenis lézerrel végzik a szakspecialisták.

A kezeléssel a fejbőrben található, a hajhagymákat tápláló hajszálvékony ereket stimulálják elsőként. Ezzel javul azok oxigénellátás, és kitisztulnak a hajtüszők is. Az eredmény már három nap múlva jól látható lesz.

Mik a ResurFix lézeres hajstimuláció és hajhulláscsökkentő protokoll előnyei?

A protokoll hatására a haj felfrissül, gyorsabb növekedésnek indulnak a hajszálak. Akár 3 kezelés után látványos eredményre számíthatsz. Ez a megoldás ráadásul tartós lesz, sokáig büszkélkedhetsz gyönyörű, fényes és selymes hajaddal, főként akkor, ha 1-1 kezelésre évente bejelentkezel.

Hajkoronád nemcsak szép lesz, de a tartása, volumene is kivételesen pozitívan változik, ami másoknak is feltűnik, még a fodrászod is megcsodálja majd!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár