Menü
Így találhat könnyen olcsó szállásokat a Velencei-tó környékén
2022.05.10.

A Velencei-tó egy meglehetősen népszerű turista pont, így nem csodálkozhatunk, hogy az ottani árak néha az egekben vannak. Elég nehéz a környékben olyan áron találni szállást, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainknak, így elkelhet a segítség a kereséssel kapcsolatban.

Keresőszavak

Ha Google-ön keresztül próbálunk rábukkanni álmaink szállására, akkor mindenféleképpen érdemes ismernünk magát az algoritmust is, illetve a keresőszavak hatását, amit használunk. Példaképpen, egyáltalán nem kellene a keresésünkben az „olcsó” szót használni. Ez csak annyira lesz jó, hogy a legrosszabb és legkevésbé rendbentartott szállásokról kapunk információt és semmivel sem leszünk közelebb a célunkhoz. Ugyanebbe a kategóriába tartoznak a „pénztárcabarát” és a „megfizethető” szavak. Ha mindenféleképpen valami ilyesmit akarunk alkalmazni a keresésünkben, akkor érdemes inkább a „kedvező árú”, illetve a „megengedhető” kifejezéseket.

Amennyiben a Velencei-tónál tervezünk megszállni, akkor semmiképpen se a tényleges tónak a nevét használjuk, amennyiben nem közvetlenül mellette akarunk lenni. Helyette inkább érdemes a környező települések neveit használni, hiszen azokra kevesebben keresnek rá, ezáltal kisebb a forgalmuk is valószínűleg, úgyhogy jó esélyünk van egy alacsonyabb árra.
Ha térkép alapján keresünk, akkor akár a Google Maps-be is beírhatjuk szimplán a „szállás” szót, majd megnézhetjük a Velencei-tó környékén található opciókat. Ezzel egyből látjuk, hogy hol helyezkednek el és a szállás weboldala is mindössze egy kattintásra lesz tőlünk.

Szallas.hu használata

szallaskeres.hu weboldal már sokaknak segített olcsó szállást találni a Velencei-tó közelében. Pontosan érdemes ezért nekünk is használni minden szűrőjével és funkciójával együtt. Ha tudjuk használni ezeket, akkor nem csak a számunkra tökéletes szállást tudjuk megtalálni, hanem rengeteget spórolhatunk is. Az oldal alapján a fizetési módról is tudunk tájokozódni, a szállás jellegéről, étkezésről, felszereltségről, mindezek mellett természetesen pedig még az alap dolgokról, mint a kinézet, a látvány, helyezkedés és ár.
A szallas.hu olyan személyeknek van kitalálva, akik hajlandóak energiát fektetni a pontos szükségleteiknek a meghatározására azért, hogy álmuk szállását tudják megtalálni.

Tartsuk fejben az utazás aranyszabályait

Ha tehetjük ne a legsűrűbb szezonban akarjunk a Velencei-tóra menni, igyekezzünk kifogni egy olyan időszakot, amikor még megfelelő számunkra az időjárás, de még vagy már nem túl sok ember tartózkodik turisztikai szempontból a környéken. Ezzel rengeteg pénzt tudunk megspórolni és mindössze egy kevés előretervezésre van hozzá szükség.

Keressünk kuponokat és engedményeket, amennyiben megoldható. Kevesen szánják rá az időt, hogy ilyesmik után kutassanak, pedig online rengeteg kedvezményt lehet találni, ami pénztárcabarátabbá teheti számunkra az utazást és egyben meg is könnyítheti.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár