Menü
Így történik a légtér fertőtlenítése a szoláriumstúdiókban
2023.09.14.

Egy szoláriumstúdióba csak akkor jár vissza szívesen a vendég, ha jól is érzi magát ott. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha minden elvárásainak megfelelünk; legyen szó a csövek, gépek kínáltának változatosságáról, a felületek és a légtér tisztításáról. Ez a cikk tehát azért született meg, hogy lásd, milyen sok területen kell helytállni, ha valóban úgy döntesz, hogy ezen szolgáltatás a neked való. 

Mi kell egy jó szoláriumstúdióba?

Gyakorlatilag minden, ami jó szolgáltatássá varázsolja a helyet, és ezek még csak az alapok. Egy profi szolgáltatónak fel kell ismernie, hogy eltérő bőrtípusú és igényű ügyfelek érkeznek majd a stúdióba, vagyis úgy kell kialakítani a kínálatot, hogy mindenki elégedett legyen. A Hollandimpex KFT szoláriumgépei között például rendkívül sokféle produktum akad, amelyek segítséget nyújtanak nekünk ebben, de ugyanez igaz a csövek vagy a kiegészítők felhozatalára is. 

Az sem utolsó, hogy a személyzet is a legjobb szakértelemmel támogassa a vendégeket, mivel nagyon sok olyan ember van, aki nem tudja, hogy neki mi a jó. Ha az alkalmazottak tanácsot kérhetnek tőlünk, akkor úgy fogják érezni, hogy jó kezekben vannak. 

Teremtsünk higiénikus környezetet!

Ezt azt hiszem, mondanom sem kell. Senki nem fekszik vagy áll be szívesen egy olyan gépbe, ami láthatóan koszos. Az üzlethelyiség tisztasága szintén sokat elárul arról, hogy mennyire fontos nekünk a higiénia. 

Az egyik legfontosabb teendő a felületek fertőtlenítése lesz. Erre a célra természetesen használhatunk hagyományos eszközöket, szereket, sőt, lehetőséget adhatunk az ügyfelek számára, hogy ők maguk is megtegyék ezt. Tegyünk ki fertőtlenítőt, így a vendégek a használat előtt ugyancsak megtisztíthatják a területet. Ezt nagyon sok ember fogja értékelni, s ezzel is fokozzuk majd a biztonságérzetüket. 

Fertőtlenítés másképpen - UV-C lámpák nyomában

A fertőtlenítés nem csupán a felületeket, de a légteret is érintheti. Ez elsőre furcsán hangozhat, de a speciális UV-C lámpák 253,7 nm-es sugárzással pusztítják el a kórokozókat, a gombát és a penészt is. Számos olyan zárt rendszerű, az emberek mellett is működtethető készüléket dobnak piacra, amelyek a csírátlanítás magas szintjét biztosítják. Pontosan ilyen praktikus darab a Vigor Plus 7 légtisztító is. 

A produktum gyors levegő-átkeringető képességének köszönhetően rövid időn belül tiszta levegőt képes teremteni a környezetünkben, ezért a szolgáltatók is előszeretettel vetik be. Számos funkció és alkotóelem biztosítja a hatékonyságát; ilyen az aktívszén-szűrő, a HEPA-szűrő, az ionizáló és aktív oxigén funkció, a mosható porgyűjtő rács, az UV-C lámpa és az előszűrő. 

Mi lenne, ha a maximumot, sőt, még annál is többet adhatnánk a vendégeknek? Néhány okos lépéssel tökéletesen ügyfélközpontúvá tehetjük a szoláriumstúdiót.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár