Menü
Indul a választáson a Szövetségben Fehérvárért Egyesület
2019.06.28.
Elindul a 2019-es önkormányzati választáson a Szövetségben Fehérvárért Egyesület. A civilszervezet az összes egyéni körzetben indít jelöltet, és polgármesterjelöltjük is lesz.

Horváth-Tancsa Ágnes elmondta: az önkormányzati választásokra készülve a Szövetségben Fehérvárért Egyesület már készíti programját, melyben a problémákra kínál megoldási lehetőségeket. Ezekhez új ötleteket vár a lakosság részéről.

Horváth-Tancsa Ágnes, a Szövetségben Fehérvárért Egyesület tagja beszélt arról, hogy a szervezet az őszi önkormányzati választáson megméretteti magát mind a tizennégy egyéni körzetben, és polgármesterjelöltet is állít. A szervezet nem egyedül indul: „Lesz partnerünk mind politikai oldalról, tehát pártok oldaláról, mind a civilszektorból. Egyesületek, alapítványok és olyan magánemberek, akik szakmai segítséget nyújtanak a programunk megírásához. A pártok részéről pedig kimondottan jobboldali pártokkal kötünk szövetséget.”

Horváth-Tancsa Ágnes úgy gondolja, a jobboldali szövetségkötésnek eljött az ideje. A Szövetségben Fehérvárért Egyesület új alternatívát jelent. Az együttműködő pártok, szervezetek még nem ismertek.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár