Menü
Kiegészítők tablethez a könnyebb használhatóság érdekében
2024.07.01.

Manapság a legtöbb okoseszközhöz tartoznak olyan kiegészítők, melyek nagyban megkönnyítik a használatot, illetve megnövelik a biztonságot. Nincs ez másként a tabletek világában sem, hiszen számos tartozék választható hozzá, aminek köszönhetően a munka, tanulás vagy szórakozás sokkal kényelmesebbé válik.

Érdemes szétnézni az üzletek és a webshopok kínálatában, hiszen ár-érték arányban nagy eltérések adódnak. A SmartDiszkont tabletkiegészítő kollekciója széles választékot és egyben elérhető árakat biztosít. Az alábbi cikkből megtudhatod, milyen lehetséges tartozékokkal könnyítheted meg a mindennapokat, ha már rendelkezel táblagéppel. 

Biztonság és kényelem: az állványokról

A mobiltelefonokhoz és a laptopokhoz annyiféle kiegészítőt találunk, hogy az már szinte követhetetlen. A tabletek esetében sincs ez másként, de talán a legfontosabb, hogy biztonságban tudjuk féltve őrzött kincsünket. A tabletek ergonómiája nem a legjobb, ahhoz túl nagy, hogy a kezünkben kényelmesen elférjen. Ennek kiküszöbölésére kiváló megoldás egy állvány. Masszívan tartja a szerkezetet, miközben a kényelmes magasságra állítható, fordítható. 

Kifejezetten hasznosak az állványok asztali használatra, tanulás vagy a munka megkönnyítésére. Vannak univerzális változatok, amik a mobiltelefonokhoz és az összes tablettípushoz illeszkednek, de vannak speciális darabok is. Használata egyszerű, egy kis táskában is kényelmesen elfér, így ha a munkaterület változik, könnyen magaddal tudod vinni. 

Speciális tollak a precizitás érdekében

Léteznek olyan táblagépek, melyekhez a gyártó biztosít tollat, de ezek könnyen beszerezhető kellékek, és minden típushoz, sőt még mobilhoz is használhatók. Érintőképernyő esetén is hasznosnak bizonyul a tollak használata, hiszen vannak olyan finom mozdulatokat igénylő feladatok, melyeket egyszerűbb kivitelezni ezzel a kiegészítővel. Ilyenek például a rajzok, jegyzetek vagy a szövegbevitel. Érdemes minőségibb darabot választani, amihez jár tartalék hegy és beépített mágnes.

Ha sokat tanulsz vagy dolgozol, hasznos lesz egy billentyűzet

Bár érintőképernyős termékekről van szó, és bizonyos szempontból ez kényelmes megoldást jelent, viszont ha gépelésről van szó, akkor nem. A nagyobb mennyiségű szöveges adatbevitelre a legkényelmesebb megoldás egy billentyűzet. Ha a megfelelő darabot választod, akkor a hordozhatóság sem jelent majd problémát. 

Védelem felsőfokon: tokok és fóliák

Ha szeretnéd, hogy okoseszközöd hosszú időn keresztül szolgálja a mindennapokat, akkor alapvető, hogy véded speciális fóliával és tokkal. Ebből is rengeteg változat érhető el, leginkább arra figyelj, hogy a gépeddel kompatibilis darabokat válassz.

Ezek a kiegészítők nemcsak a tablet használatát teszik kényelmesebbé és biztonságosabbá, hanem hozzájárulnak az eszköz élettartamának meghosszabbításához is.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár