Menü
Különleges események, amelyek segíthetnek a párkeresésben
2024.06.14.

Sokan szerencsések és már az esküvőre készülődnek, azonban akadnak szép számmal szinglik is, akik még csak most keresik párjukat. A rapidrandi népszerű és igen hatékony módja a pártalálásnak. 

Ezek a randik még az elfoglalt emberek számára is lehetőséget kínálnak a párjuk megtalálására, és ebben az Esküvőpalota Rapidrandi eseményei is segítséget nyújthatnak. 

Milyen további előnyei vannak a Rapidrandiknak?

Nincsen akkora nyomás, azaz ezek a randik csak pár órásak, és nem kell egy egész estét rááldozni olyan partnerre, akiről esetleg már az első pillanatban sem alakult ki jó benyomásunk. 

Gyakorlat teszi a mestert, azaz ha jó ideje nem randiztunk senkivel, akkor ez egy remek módja, hogy tapasztalatot szerezzünk benne. Mivel különböző emberekkel lehet beszélgetni, ezért a randizás minden aspektusával megismerkedhetünk. 

Remek szórakozási lehetőség, hiszen olyan, mint egy játék. Esetleg pontozólapokat tölthetünk ki, emellett pedig időkorlátokat is meghatároznak az ismerkedési szakaszra. Az események ezáltal kevésbé tűnnek ijesztőnek, és sokkal oldottabbak lehetünk, mint egy normál randin.

Pontosan kiknek ajánlott ez a randizási módszer?

Azoknak, akiket még a randizás gondolata megrémiszt, hiszen nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy egy potenciális jelölttel a való életben találkozzanak. A társkereső események általában esténként kerülnek megrendezésre és sokkal tartalmasabban kikapcsolódhatunk, mintha csak egy sima randira mennénk el. 

Bizonyára sokan voltak már úgy életükben, hogy lebeszéltek egy randit és a másik fél meg sem érkezett a megbeszélt helyszínre és időpontban. Ebben az esetben ettől sem kell tartani, hiszen több potenciális partner is meg fog jelenni az eseményen. 

A Rapidrandi rövid történelmi áttekintése

Magát a koncepciót Yaacov Deyo rabbinak köszönhetjük, aki kitalálta ezt a társkeresési módszert. A lényege már régebben is azt volt, hogy biztonságos környezetet biztosítsanak minden félnek. Ekkor az eseményeket még templomokban vagy közösségi házakban rendezték meg és általában olyan személyek vettek részt rajta, akik komoly kapcsolatokat kerestek. Ma már annyira túlnőtt magán ez a módszer, hogy akár tematikus eseteket is tartanak. Sok esetben a hobbi jelenti az kötődést az emberek között, és párjukat is ennek megfelelően kívánják kiválasztani. 

Milyen jövőt jósolnak a Rapidrandiknak?

Fényes jövő áll a Rapidrandik előtt, hiszen az emberek egyre elfoglaltabbak, mindenki szalad egész nap és senkinek sincsen ideje arra, hogy külön randikat szervezzen és különféle helyszíneken jelenjen meg a hét minden egyes napján. A társadalom által is egyre elfogadottabb és ezek az események is egyre befogadóbbak. Nagyon hosszú az út addig, amíg megtaláljuk a párunkat, de ezzel a lehetőséggel sokkal több esélyt biztosíthatunk magunknak ahhoz, hogy sikerrel járjunk. Sosem tudhatjuk, hogy mikor és hol, kivel fogunk találkozni, aki esetleg potenciális partnerként is szóba jöhet!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár