Menü
Mi kell egy stresszmentes autós kiránduláshoz?
2023.08.28.

Amikor odakint kellemes az időjárás, kinek ne jutna eszébe, hogy de jó lenne elutazni valahova autóval? Ha ez a gondolat bennünk is felmerül, akkor könnyen előfordulhat, hogy nem sokkal utána már tervezgetjük is a hétvégi kiruccanásunkat a családdal. 

Előbb vagy utóbb természetesen felmerül az a kérdés is, hogy mit vigyünk magunkkal, és azokat hogyan pakoljuk be az autóba, hogy a csomagok szállítását problémamentesen, és lehetőség szerint a legkevesebb stresszel tudjuk megoldani. 

Ezzel kapcsolatban remek szolgálatot tehetnek a MindenAmiThule weboldalán kapható autós kiegészítők, amik között csomagtartó, tetőbox és kerékpártartó is szerepel. Bármilyen holmit is akarunk tehát magunkkal vinni, ezekkel a kiegészítőkkel könnyen meg tudjuk oldani a feladatot. 

Nézzük, hogy mire érdemes figyelni, ha azt szeretnénk, hogy az autós kirándulásunk a legkevesebb idegeskedéssel járjon!

Csak a fontos holmikat vigyük magunkkal!

Amikor elérkezünk ahhoz a ponthoz, hogy nekiállunk bepakolni a táskákba, bőröndökbe a holmijainkat, akkor hajlamosak lehetünk arra, hogy magunkkal vigyük a fél házat. Elvégre sosem tudhatjuk, hogy mire lesz szükségünk, és ugyanúgy, ahogy otthon, az utazás alkalmával sem akarunk semmiben hiányt szenvedni. 

Fontos azonban, hogy körültekintőek legyünk a pakolás terén, és tényleg csak azokat a dolgokat vigyük magunkkal, amikre szükségünk lesz, illetve amiket a helyszínen nehezen vagy egyáltalán nem tudunk beszerezni. Ezzel rengeteg helyet meg tudunk spórolni a csomagtartóban és az autó utasterében egyaránt, ami már önmagában is sokkal nyugodtabbá teszi az utazást.

Használjunk autós kiegészítőket a szállításhoz!

Előfordulhat, hogy minden próbálkozásunk ellenére sem sikerül úgy összepakolnunk, hogy minden elférjen a kocsiban. Ilyenkor jön a kétségbeesés, hogy mégis hogy fogjuk megoldani ezt a helyzetet? Szerencsére erre ma már megvannak azok az eszközök, amik a segítségünkre lehetnek.

Ilyen például egy autóra szerelhető csomagtartó vagy tetőbox, de a felrögzíthető kerékpártartók is nagyon hasznosak tudnak lenni, ha a kirándulás során biciklizni is szeretnénk. Ezek az autós kiegészítők lehetővé teszik, hogy bármit magunkkal tudjunk vinni anélkül, hogy a szállításuk problémát vagy felesleges aggódást okozna.

Válasszunk minőségi termékeket!

Arra azonban mindenképp figyeljünk, hogy a minőségi megoldásokat válasszuk, egy silány kivitelezésű autós kiegészítő ugyanis többet árt, mint használ. Ha például nem elég stabil, vagy a rögzítés nem elég biztonságos, akkor akár le is eshet az autóról, a benne lévő tárgyaink pedig megsérülhetnek. 

Amikor egy szuper autós kiruccanásra készülünk, akkor nem árt körültekintőnek lenni, és előre megtervezni legalább azt, hogy a csomagjainkat és az egyéb holmikat - például a kerékpárokat - hogyan fogjuk tudni magunkkal vinni.

A problémára remek megoldást kínálnak az olyan autós kiegészítők, mint amilyen például a MindenAmiThule weboldalán kapható csomagtartó, tetőbox és kerékpártartó. Ha nem akarunk feleslegesen idegeskedni, akkor használjuk ezeket!

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár