Menü
Miért jó választás egy beltéri kamera?
2024.06.03.

A beltéri kameráknak nagyon fontos szerepük van a biztonságos környezet kialakításában. Nem csupán vagyonvédelmi szempontból kell rájuk gondolni, nyugodt napokat és éjjeleket köszönhetünk nekik.

Nagy fejlődésen mentek keresztül a beltéri kamerák

Elképesztő, hogy milyen fejlődést produkáltak ezek az eszközök az utóbbi években. Napjainkban már részletgazdag, éles felvételeket kapunk, ráadásul minden Fisotech beltéri kamera képes automatikus éjjellátásra is. Széles a termékkínálat belőlük, mivel nagyon keresettek, legyen szó otthonunk, vállalkozásunk, irodánk vagy raktárunk biztonságának növeléséről.

Milyen előnyökkel járnak a beltéri kamerák?

Mint azt már említettük is, jól látnak a sötétben is, köszönhetően az automatikus éjjellátó funkciónak. Amennyiben az eszköz kevésnek érzékeli a környezeti fényviszonyokat ahhoz, hogy éles, jó minőségű képet készítsen, átvált.

A felvételek rögzítésre kerülnek, így később bármikor visszanézhetőek. Erről a hálózati videó rögzítő gondoskodik, de akár felhőalapú tárolás is lehetséges. A telefonunkról a nap 24 órájában elérhetjük a megfigyelt területet, vagy visszanézhetünk korábban rögzített eseményeket is. 

Könnyű szerelhetőség jellemzi a beltéri kamerákat. Gyorsan be lehet őket üzemelni, köszönhetően a magyar nyelvű leírásnak és videóknak.

Bár alapvetően nem kültési működéshez készítették őket, mégis időjárásállóak, mivel előfordulhat, hogy magas UV-sugárzás éri őket vagy magas páratartalom, és ekkor is jól kell működjenek.

Többféle kivitelben is kaphatóak, így a formát, a kialakítást is kiválaszthatjuk a körülményekhez igazítva. Akár csőkamerákat vagy diszkrét megjelenésű, fokozottan vandálbiztos dóm változatokat is vásárolhatunk. Sőt, akár távolról forgatható éjjellátó modellek mellett is letehetjük a voksunkat.

Ipari minőséget kapunk, otthoni felhasználásra

A Fisotech beltéri kamerák igazán prémium minőségű anyagokból készülnek. Komoly igénybevételre vannak tervezve, akár ipari környezetben is megállnák a helyüket, így az otthoni felhasználás során sem lehet velük gond.

Könnyű telepíthetőség

A kamerák rögzítéséhez nem lesz másra szükségünk, mindössze egy csavarhúzóra. A dobozukban ugyanis minden más benne lesz, amire csak szükségünk lesz a beüzemeléshez. Még rögzítésre szánt tartó konzolokat is kapunk, így ezt sem kell majd külön beszerezzük. Ahogy a csavarokat és a tipliket is mind-mind megtalálhatjuk a termék dobozában.

Mint látható, számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek a beltéri kamerák, így érdemes velük számolni akkor is ha vagyontárgyainkat, és akkor is, ha családunkat kívánjuk megóvni. Emellett gyermekfelügyelet is kiválóan használható, valamint akár távolról a kis kedvenceinkre is figyelhetünk a segítségükkel.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár