Menü
Padlótisztítás profi módon? Ma már bárki számára elérhető!
2024.05.27.

A padló a legnagyobb és a leginkább igénybevett felület az otthonunkban. Az előbbi miatt meghatározó abból a szempontból, hogy látványosan deklarálja azt, hogy mennyire tűnik tisztának és rendezettnek az otthonunk.

Az utóbbi pedig azt jelenti, hogy pontosan ezen a részen gyülemlik fel a legtöbb kosz, ami ráadásul azzal is együtt jár, hogy valamennyire napi szinten foglalkoznunk kell vele.

A hatékonyság csak egy karnyújtásnyira van!

Hiszen könnyen és egyszerűen, a takaritogep.hu oldalról megrendelhetjük a legkiválóbb padlótisztító szereket, anélkül, hogy egy boltban ácsorogva kellene olvasgatnunk a palackok oldalára írt apró betűs leírásokat, elégedetlenkedve a gyatra kínálat miatt.

Itt ráadásul rögtön három kategóriába besorolva ismerkedhetünk az elérhető választékkal, külön-külön a padló tisztítására, ápolására, illetve bevonatolására alkalmas szerekkel. Ez pedig meg fogja könnyíteni számunkra a választást.

Hogyan válasszunk a termékek közül?

A padló esetében az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen alapanyagból készült. Ma már hatalmas választék érhető el a burkolóanyagok piacán is, és mivel ezek teljesen eltérő természetűek, tulajdonságúak lehetnek, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tisztítószerrel gondoskodunk róluk.

A csempe, a fapadló, a laminált padló, a vinyl és a linóleum a leggyakoribb beltéri burkolatok, és mindegyikhez találunk optimális készítményt a takaritogep.hu webáruházban. Míg egyes szerek többféle padlóval is jól együttműködnek, addig mások csak néhánnyal, de akár az is előfordul adott esetben, hogy csak egyfélével. 

Éppen emiatt érdemes felkeresni a termékoldalakat is, ahol a pontos információk meg tudnak erősíteni bennünket a döntésünkben, ha pedig nem ideális az, amit kiszemeltünk, akkor még mindig tovább tudunk keresgélni. Adott esetben pedig akár az ügyfélszolgálatot megkeresve is segítséget kérhetünk.

A kiszerelés is fontos

Attól függően, hogy milyen gyakran takarítunk majd az adott készítménnyel, érdemes megfontolni a nagyobb kiszerelésben is elérhető tisztítószerek mellett történő elköteleződést. Ez többnyire anyagi szempontból előnyös, de emellett még az újrarendeléssel is ritkábban kell majd foglalkoznunk.

Ha viszont nagyon kevés hely van a lakásunkban, s már egyébként is tárolási nehézségekkel küszködünk, akkor inkább maradjunk a kisebb flakonoknál.

Ne feledkezzünk meg az ápolásról sem!

Habár cikkünket elsősorban a tisztítószerekre hegyeztük ki, érdemes egy kis figyelmet szentelni a korábban már említett ápolószereknek is. Ezek lehetőséget adnak arra, hogy megóvjuk a különböző felületeket, és sokkal tovább élvezhessük a burkolatok eredeti szépségét.

A bevonatokkal úgy érhetünk el olyan tulajdonságokat, mint a csúszásgátlás vagy a magas fény, hogy nem kell polírozással foglalkoznunk közben. Ezekkel a termékekkel lesz igazán ragyogó a végeredmény.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár