Menü
Testvérbabakocsi - közlekedés két babával
2024.05.24.

A gyermekek közötti kis korkülönbség új kihívást jelent a szülők számára, ugyanis meg kell oldani a két babával való közlekedést. Ezt egyszerűsíti a testvérbabakocsi. 

Testvérbabakocsik a Mamilla bababolt oldalán is találhatóak. A kínálatban a legnépszerűbb világmárkák kiváló minőségű, stílusos, kényelmes, biztonságos és modern megjelenésű darabjai közül lehet választani.

Utazáshoz és pihenéshez

Egy praktikus testvérbabakocsi segítségével két gyermekkel is egyszerű kimozdulni otthonról. A használata során amiatt sem kell aggódni, hogy a nagyobb testvér lábacskái hamar elfáradnak, vagy elszaladgál, esetleg valahova felmászik. 

További nagy előnye, hogy a nagyobb nem fogja úgy érezni, hogy a kistestvére elfoglalja az addigi kényelmes helyét, a babakocsit. Egy jó minőségű változat tökéletes helyet teremt az utazáshoz és a pihenéshez egyaránt.

A típusok

Több típus létezik, vannak például az egysoros modellek, amelyek esetében a gyerekek egymás mögötti elrendezésben utaznak. Különleges megoldás, amikor az egyszemélyes babakocsi egy plusz ülés felhelyezésével átalakítható testvérbabakocsivá. A második ülés egyszerűen, egy mozdulattal felszerelhető és levehető. 

A dupla vagy ikerbabakocsik egymás melletti ülésekkel rendelkeznek. Ezek is közkedveltek nem csak az ikresek körében. Ennél a változatnál a gyermekek egymás mellett utazhatnak. Az ülések lehetnek fix pozíciójúak vagy fordíthatóak is. Olyan típus is létezik, amely esetében az egymás mellett elhelyezett ülések közül az egyiket egyszerűen le lehet venni, és keskenyebbre lehet állítani a vázat.

Kényelmes utazást biztosít

Az extra funkciók mellett vannak különféle kiegészítők, amelyek segítségével a babakocsit a gyermek korának megfelelő felszereltségre lehet igazítani. Ide sorolható például a szúnyogháló, a bundazsák, a napvitorla, valamint az autós hordozó felszerelését segítő adapter. 

A testvérek számára kialakított változat jól variálható, könnyen használható két gyerekkel. Az eltérő korú csöppségek számára is kényelmes utazást biztosít. Továbbá egyszerűen manőverezhetőek és könnyen kezelhetőek.

A kisgyermekes szülők számára a babakocsi az egyik legnagyobb segítség a mindennapokban. Egy jó változat nemcsak közlekedési eszközként szolgál, hanem pihenőhelyként is jól funkcionál. A döntés során mindenképpen figyelembe kell venni, hogy milyen körülmények között lesz használva, rendszeresen meg kell-e emelni, mekkora az autó csomagtartója, illetve a lift a társasházban. 

Mindenképpen érdemes megbízható márka termékét vásárolni, ugyanis a minőség és a garancia ebben az esetben biztosítja a hosszú távú elégedettséget. Ezeknél a változatoknál a meghibásodás esélye alacsony. Amennyiben mégis probléma lenne, annak megoldása magas színvonalon történik.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár