Menü
Wellness-spa élmények télen-nyáron
2022.06.15.

Nincs is jobb annál, mint egy fárasztó munkanap után beülni egy forró, habfürdővel teli kádba, és ellazulni a meleg habokban. De ennél sokszor jóval többre vágyunk. Szeretnénk azt, ha nemcsak egy kis részen lehetne ezt véghezvinni, nem csupán egyszer, hanem akár egy hétig folyamatosan szeretnénk kényeztetni magunkat.Wellness és nyaralás együtt

Itt az ideje most már lassacskán kitalálni, hogy mikor, merrefelé is menjünk nyaralni. Ha szeretjük az időt inkább a hegyekben eltölteni, friss levegőt szívni, miközben visszaérvén a szállodába részesei akarunk lenni az aktív wellness és spa élményeknek, akkor mindenképpen ajánljuk a közeli Ausztriában a Hotel OTP Birkenhof**** wellnessrészlegét is kipróbálásra.

A szálloda folyamatosan kínál akciós ajánlatokat, érdemes ezekre rákeresni, és ha már ott vagyunk, akkor felejthetetlen időket tölthetünk el az impozáns úszómedencében vagy válogathatunk, hogy a tradicionális finn szauna vagy a pihentetőbb infraszauna hatásait élvezzük.

A teljes relaxációt és feltöltődést segítik a különféle masszázsok számtalan fajtája, az arckezelések egyéb szolgáltatások skálájával kiegészítve, mint amilyen például a fülgyertyázás.

A wellness pozitív hatásai

Köztudott tény, hiszen mindenki érzi magán, hogy milyen lelki felüdülést jelent egy wellness-szállodában eltölteni órákat, napokat. Más színben látjuk utána a világot, el tudunk rugaszkodni a korábban minket körbevett rohanós hétköznapoktól. A stressz ilyen irányú levezetése döntő fontosságú napjainkban, amikor is annyi minden és olyan gyorsan változik. Sokszor nem is tudunk lépést tartani vele. Ilyenkor nagyon fontos lenne, hogy több napra is elvonuljunk és csak pihenjünk, relaxáljunk.

A wellness és a különféle masszázsszolgáltatások felpezsdítik a vérkeringést, aktivizálják az addig szunnyadó energiákat és beindítanak folyamatokat. Mindezek által a test elkezdi végezni a méregtelenítő tevékenységét, melynek mindenképpen az lesz a következménye, hogy kívül-belül “tisztábbak”, egészségesebbek leszünk.

Ha ezt az egészséges spa élményt megfejeljük a hotel nyújtotta egészséges táplálkozással, különleges ínyencségekkel, akkor tényleg elmondhatjuk, hogy megteszünk mindent az egészségünkért. A szálloda pedig partner ebben.

Nyaralás gyerekekkel

Sokan nem tudják a nyári nyaralás ideje alatt sem megoldani, hogy legyenek kettesben töltött perceik, mert nincs egy segítő nagyszülő vagy olyan ismerős, akire rá lehet bízni az egy vagy több visongó gyerkőcöt.

Az ilyen sokgyermekes családok esetében még egy szállodában is nehéz megvalósítani, hogy a szülők önfeledten pihenjenek, elfeledve a zajos és nyüzsgő hétköznapokat. A Birkenhof ebben is segítséget nyújt. Egyeztetés esetén biztosítja a gyermekfelügyeletet képzett és segítőkész, kedves animátorai révén. Kérjen ajánlatot és kérdésekkel keresse a hotel információs vonalát. Várják Önt akár kettesben, akár családosan a számtalan szolgáltatást nyújtó szállodában, alpesi környezetben.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár