Menü
Az airsoft fegyver, ami mindig jól jön, ha kéznél van!
2024.01.18.

Találós kérdés: melyik az az airsoft fegyver, ami minden egyes csatánál nélkülözhetetlen szerepet vállalhat? Karabély, mesterlövész puska, gránátvető? Nem, nem ezek közül kerül ki a győztes. Hiszen gondoljunk csak bele, kell egy olyan praktikus fegyver, ami vészhelyzetben, közelharcban és egyéb esetekben is nagyon jól jöhet. Ez pedig nem más, mint az akciófilmekből is jól ismert pisztoly.

Nem bíznád a véletlenre? Az Airsoftplaza.hu kínálatában pisztoly is található, de számos egyéb, elektromos és gázos airsoft fegyver, kiegészítő is. Akár raktárról, kiszállítással vagy személyes átvétellel is.

A jó hír, hogy akár saját szemeddel is körülnézhetsz, mégpedig a közvágóhídi Tesco üzletsorán (1097 Budapest, Koppány utca 2-4.). De aki inkább az online térben érzi komfortosan magát és gyorsan vásárolna, az airsoftplaza.hu oldalán is megteheti. Bárhogy is legyen, részletes információk, leírások találhatóak az egyes fegyverek használatáról és az airsoft világáról.

Nélkülözhetetlen és tökéletes társ a terepen

A harctér sokszor olyan, mint a versenypálya. A laikusok azt hiszik, a leggyorsabb, a legnagyobb nyer, de ez nem mindig van így a gyakorlatban. Egy kis csel, trükk, fürgeség vagy taktika, és minden megváltozik. Az airsoft világában is így van ez. Hiszen mit ér egy mesterlövész, ha a közelébe férkőznek, de nincs nála pisztoly? Mire egyáltalán észbe kap vagy a fegyvert elmozdítja, áldozatul esett. Ne essünk ebbe a hibába és ne mi legyünk azok, akik nem gondolunk erre az eshetőségre!

A praktikus, céltudatos airsoft fegyver: a pisztoly

Az airsoft pisztolyok azért is közkedveltek, mert nagyon gyorsan és egyszerűen használhatóak, minden szempontból praktikusak. Elektromos (AEP), gázos (GBB), illetve rugós (SPRING) működési elven funkcionáló darabokat is lehet használni. Valamint több lövéses, félautomata vagy teljesen automata működés között is válogathatunk. Általában 6 mm-es műanyag golyókkal (BB-vel) lőnek, típustól függően eltérő sebességgel.

A különböző kiegészítő irányzékok, például az állítható célzóeszközök pedig a célzás pontosságát növelik. Így még nagyobb esélyünk lesz megnyerni a közelharcokat. Érdekesség, hogy nemcsak airsofthoz, hanem sportlövészethez is használják. Nem véletlenül, hiszen ha van fegyver, amivel pontosan lehet lőni (közelebbről), akkor az airsoft pisztoly az.

Egyéb airsoft fegyverek és kiegészítők, amikre még szükség lesz

A pisztoly inkább egy tökéletes társ és kiegészítő fegyver a zsebben, mintsem fő fegyver. Persze akár az is lehet, ha olyan játékmenetet játszunk. De általánosságban érdemes mindenkinek a saját játékstílusához alkalmazkodni, amikor választ. Legyen az karabély, shotgun vagy épp mesterlövész puska. A különböző kiegészítők, mint például a lámpák vagy riasztófegyverek is elengedhetetlenek olykor a harcban.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár