Menü
Az egyedileg készített, személyre szabott éremtartók előnyei
2023.05.10.

Elgondolkodtál már azon, hogy a megszerzett érmek sokkal jobb helyet érdemelnek ahelyett, hogy a fiókodban porosodnának? Valami igazán egyedit szeretnél, amely passzol hozzád, a sportágadhoz és kellőképpen motivál is? Tudj meg többet a fémből készült személyre szabott éremtartókról!

Miért előnyösek az egyedi éremtartók? 

Leginkább a különlegességük miatt előnyösek, a személyre szabhatóság olyan érték a mai világban, amelyet érdemes kihasználni. Bármilyen sportot is űzöl, akármi legyen is a szenvedélyed ahhoz mérten készíttethetsz ösztönző tartót. Mindenképpen fusd át a SteelDecor éremtartók választékát inspirálódás gyanánt! A meglévő típusokon túl egyedi termékek is megtervezhetőek. 

Szintén mellettük szól az egyediségen kívül, hogy kiválóan működnek ösztönzésként is. A motiváció egyértelműen szükséges a további eredmények elérésére. Ugyanakkor méltó módon emlékezhetsz meg elért sikereidről, nem elrejtve a fiókban, hanem dekoratív módon történő kiállításként. Mutatós fali elemként is megállják a helyüket, így még hangulatosabbá varázsolhatod az otthonod. 

Gondolj úgy egy efféle speciális éremtartóra, mint a segítő társadra, aki öszöntöz a csúcsteljesítményre és erőt ad a versenyek idején!

Szívhez szóló ajándék sportolóknak

Egy becenévvel, kedvenc idézettel, sportághoz kapcsolódó figurákkal, ábrákkal ellátott éremtartó sokkal különlegesebb ajándék, mint a megszokott, unalmas meglepetések. Ideális sportolóknak, profiknak egyaránt. Teljesen egyénre szabható a választott sport alapján. Lepd meg barátodat, ismerősödet, hogy méltó módon ünnepelhesse meg elért sikereit azáltal, hogy minden nap örömmel tekint a megszerzett díjakra!

Mutasd meg, hogy mennyire büszke vagy rá és ajándékozz személyre szóló, egyedi éremtartót akkor is, ha közösen tettetek meg valamilyen rendkívüli távot, teljesíthetetlennek vélt küldetést! 

Amellett, hogy szívhez szóló üzenetet is tartalmazhat plusz motivációként, a számára kedves szimbólumok, motívumok is beépíthetőek. Nem ritka, hogy egy kutyás futó legkedvesebb bundás barátjával edz napi szinten. Természetes, hogy szeretné, ha egy állatszimbólum is helyet kapna a terméken. Így örök emléket állíthat a közös időtöltésről.

Saját elképzelések formába öntése

Az egyedileg készített tartóállványok időtállóak a strapabíró alapanyagnak köszönhetően. Remek megoldást kínálnak, hogy megmutasd szeretteidnek érdemeidet, ugyanakkor egy számodra fontos személy iránti tisztelet, büszkeség kifejezésére is használhatod. Különleges, exkluzív dizájn, nagyszerű motivációs emlékfal. 

Készíttesd el saját elképzeléseid alapján a legütősebb kiegészítőt a megszerzett érmek tökéletes kiállítóhelyeként! Biztos lehetsz benne, hogy otthonod legszebb díszeként barátaidat is lenyűgözi majd.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár