Menü
Kombinált kezelés a hajhullás ellen
2023.05.10.

Cikkünkben két kezelést mutatunk be, amelyek kombinált alkalmazásával gyorsítható a hajnövekedés, és megerősíthetők az elvékonyodott hajszálak. A kombinált PRP Drakula iPRF és hajmezoterápia kezeléssel pár hónap alatt elérhető a kívánt eredmény. Cikkünkben részletesen bemutatjuk a kombinált kezelést.

A kombinált kezelés igénybe vehető a Belvárosi Orvosi Centrumban. A konzultációra online és telefonon is be lehet jelentkezni. A kúra egy PRP Drakula iPRF alkalomból és egy négyalkalmas hajmezoterápiából áll. 

PRP Drakula iPRF kezelés

A hatékony, biztonságos kezelés azok számára ajánlott, akik természetes módon szeretnének egészséges, dús hajkoronát. A PRP Drakula iPRF kezelés előtt a pácienstől vért vesznek. Nem jelentős mennyiségű a levett vér, szóval nem kell szédüléstől tartani. Amennyiben a páciensre jellemző a vérvételek során rosszullét, mindenképpen jelezni kell a kezelés során. Ezt követően a vért alkotóelemeire bontják, és a trombocitában gazdag vérplazmát apró tűszúrásokkal visszajuttatják a bőrbe. A kezelést minden esetben bőrgyógyász szakorvos végzi.

Az eljárás során mikrosérülések keletkeznek, amelynek hatására fokozódik a kollagéntermelés, beindul a sebgyógyulási folyamat. Mindezt jelentős mértékben fokozza a vérplazma fejbőrbe juttatása. Mivel hajszálvékony tűvel történik a kezelés, nincs szükség érzéstelenítésre. Természetesen, amennyiben a páciens szükségét érzi, kérhető injekciós érzéstelenítés. Az eljárás mindössze 20 percet vesz igénybe. A befejeztével nyugodtan vissza lehet térni a napi teendőkhöz, nem kell kellemetlen mellékhatásoktól vagy allergiás reakcióktól tartani.

Hajmezoterápia

A hajmezoterápia segítségével csökkenthető a hajhullás és fokozható az új haj növekedése. A kezelés körülbelül 20 percet vesz igénybe, és a befejeztével azonnal vissza lehet térni a napi teendőkhöz. Az eljárás során apró tűszúrásokkal a szőrtüszőkbe hajnövekedést serkentő anyagot juttatnak. 

Ennek köszönhetően az értékes hatóanyagok teljes mértékben felhasználásra kerülnek. A kezelés hajszálvékony tűvel történik, szóval nem kell fájdalomtól tartani. Amennyiben valaki mégis igényelné, kérhető az érzéstelenítő használata. A kezelést tapasztalt bőrgyógyász szakorvos végzi.

Eredmények

A PRP Drakula iPRF kezelés során a vérplazmában lévő értékes alkotóelemek megállítják a hajritkulást és fokozzák a hajnövekedést. Ennek köszönhetően a kopasz foltok helyén egészséges és erős hajszálak jelennek meg. A hajmezoterápia során a szőrtüszőkbe juttatott, hajnövekedést serkentő anyagoknak köszönhetően dúsabb és egészségesebb lesz a hajkorona. 

A két kezelés kombinálásával tökéletes eredmény érhető el. A hajhullás férfiakat és nőket egyaránt széles körben érinti, nemcsak esztétikai probléma, hiszen pszichés megterheléssel is jár. A probléma észlelését követően érdemes minél hamarabb szakorvoshoz fordulni.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár