Menü
Együttműködésben a jobboldali ellenzék
2019.08.05.
Együttműködésben indul Székesfehérváron a Mi Hazánk Mozgalom és a Szövetségben Fehérvárért Egyesület. Horváth-Tancsa Ágnes néhány héttel ezelőtt számolt be arról, hogy az őszi önkormányzati választáson mind a tizennégy körzetben állít jelöltet az egyesület. Már akkor jelezte: mindehhez szövetségeseket keresnek.

A Mi Hazánk Mozgalommal befejeződtek a tárgyalások, az önkormányzati választáson együttműködésben indulnak – jelentette be Horváth-Tancsa Ágnes, a Szövetségben Fehérvárért Egyesület tagja: „Az eddigi választásokat az jellemezte, hogy az erők széthullottak, nem voltak olyan egységes jobboldali indulók, jelöltek, szervezetek, amelyek tömöríteni tudták volna azokat az embereket, akik jobboldaliként kérik a bizalmat. Ez most meg tud valósulni.”

Toroczkai László, a mozgalom elnöke székesfehérvári látogatása során elmondta: a szervezet támogatja Horváth-Tancsa Ágnes polgármesterjelöltségét.

A választáson a tizennégy körzetből kettőben a Szövetségben Fehérvárért Egyesület jelöltjeként indulva a Mi Hazánk Mozgalom tagjaira adhatják le szavazatukat a városban élők

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár