Menü
Megnyitotta kampányát a VÁLASZ
2019.09.19.
Megtartotta kampánynyitó nagygyűlését a VÁLASZ Független Civilek Fehérvárért Egyesület. A Civilközpontban rendezett nagygyűlésen bejelentették: a szervezet összegyűjtötte az aláírásokat nemcsak fehérvári jelöltjei indulásához, de a megyei listához is.

 Az egyesület nemcsak Fehérváron indul a választáson, de a megyei önkormányzatban is képviseltetnék magukat: sikerült összegyűjteniük a megyei lista állításához szükséges támogatói aláírásokat is.

A kampánynyitón ismertették azt a programot, melyet Székesfehérvárért, Fejér megyéért, Magyarországért hirdettek meg. A helyi program fókuszában többek között az ingyenes parkolók létrehozása, olcsóbb, sűrűbb buszközlekedés és a biztonságos, drogmentes közterek szerepelnek. A vidékbarát megyeszékhely víziója mellett ígéret hangzott el a környezettudatos, közösségközpontú politikai képviselet megvalósítására is.

Juhász László polgármesterjelölt kijelentette, hogy megállapodásuk szerint képviselőjelöltjeik visszahívhatók lesznek, amennyiben a választópolgárok ennek szükségét látják.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár