Menü
Mi Hazánk: "Felkészültünk!"
2019.09.19.
A Mi Hazánk Mozgalom felkészült az önkormányzati választásra – fogalmazott Árgyelán János székesfehérvári sajtótájékoztatóján. A pártigazgató kiemelte: országos viszonylatban ötszáz egyéni jelölttel indulnak, harmincnégy polgármesterjelöltjük van és további ötszáz jelölt szerepel a megyei közgyűlési és a kompenzációs listákon.

Fejér megyében harmincöt saját egyéni jelölttel és két polgármesterjelölttel indul a Mi Hazánk Mozgalom. Árgyelán János pártigazgató, Fejér megyei listavezető arról is beszámolt, hogy ezenfelül huszonnégy fő szerepel a megyei közgyűlési listán és további húsz jelöltet támogatnak, akik függetlenként vagy civilszervezet színeiben indulnak.

„Ez nagyon nagy eredmény egy egyéves párttól! A Fidesz és a balliberális tömb mellett egy harmadik pólust képvisel a Mi Hazánk Mozgalom. Azokat a választókat szólítjuk meg, akik egy olyan politikai erőt szeretnének a döntéshozó testületekbe juttatni, akik radikális, nemzeti, konzervatív, ugyanakkor szociálisan érzékeny utat képviselnek. Leegyszerűsítve: azokat kívánjuk megszólítani, akik 2014 előtt a Jobbik szavazói voltak.” – fogalmazott Árgyelán János.

A Mi Hazánk Fejér megyei listavezetője kiemelte: célkitűzésük nem változott, fő üzenetük, hogy tisztességes, becsületes politikai képviselőkre van szükség. A legfontosabb a rend megteremtése és fenntartása, hogy a magyar családok méltó körülmények közt élhessenek.

Véleménye szerint az elmúlt egy év következménye az, hogy a Jobbik nem tudott Fejér megyében listát állítani: „Sajnálom, hogy nem tudnak rajthoz állni, de megértem a választópolgárokat, akik már nem adtak jelölést a Jobbiknak, hogy rajthoz álljon!”

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár