Menü
Nem maradnak fogászati ellátás nélkül a fehérváriak
2019.08.30.
Az alapellátásban dolgozó fogorvosok két hetes, szeptember 2-ától 13-áig tartó, figyelemfelkeltő akciót hirdettek. Az országos akció ideje alatt azonban a fehérváriak nem maradnak ellátás nélkül.

A székesfehérvári önkormányzat és a helyi alapellátó fogorvosok között a jó kapcsolatnak és a megfelelő párbeszédnek köszönhetően több, a szolgáltatás minőségét javító projekt is indult. Így például megvalósult a körzeti fogorvosoknak nyújtott eszköz- és működési költség támogatás, valamint a városi rendelők felújítása.

A Szekfű Gyula utcai rendelő rekonstrukciója is megkezdődött, illetve a korábban már energetikai felújításon átesett Mészöly Géza utcai rendelőbe liftet építenek ki.

A székesfehérvári alapellátó fogorvosok megnyugtatásul arra hívják fel a lakosság figyelmét, hogy városunkban a sürgősségi betegellátás az országos akció két hete alatt is folyamatosan biztosított lesz, naponta két kijelölt rendelő fájdalomambulanciaként működve szolgálja majd a betegeket. Ez a hétvégi szokásos ügyeleti ellátáshoz képest kétszer
akkora ellátóképességet jelent. Akut fogászati beteg tehát nem marad ellátatlanul, azonban egyéb fogazat eredetű panaszokkal, kezelésekkel (pl.: tömés, fogkőeltávolítás) a pácienseknek 2 hetet várniuk kell. A szeptember 2-ától 13-áig tartó ügyeleti rend a Fehérvár Televízió honlapján részletesen megtalálható.

FehérVár Magazin
Fehérvár Magazin
Rádió online
Vörösmartyradio

A lejátszó Adobe Flash Player 10-et igényel.
Innen letöltheted.

Eseménynaptár